reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Dziewczyny
o wiaderkach Tommy Tub specjaliści wypowiadają się bardzo pozytywnie:
ze pozycja zbliżona do tej w brzuszku, ze usuwa kolki ( podkurczone nóżki ) że jest bardzo relaksująca dla dziecka które wręcz w nim zasypia !!!!

moim zdaniem to kolejny chwyt marketingowy by coś się po prostu dobrze sprzedawało a ktoś na tym zbił fortunę !

Witajcie dziewczyny, a czy któraś z Was zastanawiała się już nad kupnem wózka??
mnie bardzo podoba się ten IMPLAST BOLDER SD ECO-LINE
implast_bolder_sd_ecoline_zestaw_s.jpg
macie jakieś opinie??
pozdrawiam

Szczerze mówiąc mnie rozbawił widok malucha w wiaderku:-D i powiem Wam że do mnie też nie przemawia.
Nie wyobrażam sobie mycia maleństwa w czymś takim a starsze dziecko fantastycznie się bawi w wodzie więc po co je "zamykać"
W wiaderku.

Wanienka Onda jest super bo nie trzeba trzymać maluszka i jest bezpieczny ale jest ona na jakieś 6-8 miesięcy.
Doskonale się sprawdzają miśki z gąbki większe od maluszka,pasują do wanienki i przy koąieli w wannie się świetnie sprawdzają.
U mnie wanienki szybko szły w odstawke i kąpałam dziewczyny w wannie a teraz położe sobie 2 miśki na raz i umyje bliźniaki jednocześnie. Kąpiel w wannie m jeszcze tą zaletę że ni trzeba targać myć wanienki,ustawiać itp a i maluch kąpany w wannie nie boi się jej później bo przecież jest dla niego ogromna

lolila śliczny wózeczek

lolila - bardzo fajny wozek i super kolorki, takie swieze :-)

a co do wiaderka kapielowego to hmm...dzieci wygladaja w nim jak marynowane :D
swoja droga to widzialam filmik na ktorym w jednym wiaderku siedzialy blizniaki, troche im chyba ciasno bylo :/
wogle to pewnie w zwyklym wiadrze daloby sie tak samo ''wykapac'' dzieciaki jak w tym super nowoczesnym wiaderku ;)
ta wanienka o ktorej tu pisalyscie to chyba bedzie dla mnie duzo lepsze rozwiazanie, maluszek nie ma szans sie wysliznac mozna dobrze domyc cale cialko....

Ostatnia edycja:
Ja też kąpałam moje córeczki w wanienkach i to tylko przez kilka pierwszych miesięcy, później wskakiwały do wanny.
Nie używałąm tych podkładek z gąbki bo moja siostra miała i wciąż się wkurzała, że nie fajnie pachiały trzeba było dobrze to płukać, suszyć i dużo z tym roboty, więc ja nie kupowałam. Kładłam maluszki na pieluszkach tetrowych. Dla starszej córki miałam taki plastikowy stelażyk do kąpieli, ale jakoś nie za bardzo się umiałam do tego przekonać.Ale wszystko wychodzi w praniu:-), dodam tylko że w mojej rodzinie jedna osoba kąpie swoje dwu letnie dziecko nadal w wanience:szok:, ale ona przesadza na każdej możliwej płszczyźnie wychowawczej.Temat rzeka, nie do ogarnięcia:no:

reklama
Paula wystarczy je na grzejnik wrzucić i po sprawie,a poza tym kosztują 20 zł i można je dość często wymieniać i maluch ma wyżej główkę niż pupke więc nie trzeba jej już podtrzymywać:tak:

Do góry