reklama
Gag jeżeli są nieczyszczone to i owszem ale jak je się regularnie myje nawet nie trzeba codziennie wiem że mama myje je co tydzień i jest wporządku. Ja bym nie mogła spać przy elektrycznych nawilżaczach bo przeszkadzałby mi dźwięk jaki wydają.
marzena9
Fanka BB :)
Dziewczyny-może mi poradzicie jaki kupić nawilżacz powietrza?? Musimy go zakupic jak najszybciej, bo mam dosyc wyschniętego gardła i nosa po nocy!!!!! a skoro my sie tak męczymy to jak bedzie maluszek to taki nawilżacz bedzie konieczny! Może macie jakies doświadczenia z nawilżaczami...
My mamy z techmedu BARDZO CICHY NAWILŻACZ POWIETRZA TECH-MED TM-2005 (1431154622) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i jest fajny. Na zimę u Pauli w pokoju działa całą noc bo ona od suchego powietrza kaszle bardzo a teraz mniej.
zanka07
Kochane,
Dzisiaj mam trudny dzień, bardzo mi smutno i nie wiem o co chodzi - to jest najgorsze!
Jakiś taki dół mnie dopadł i postanowiłam poprzeglądać Olusiowe ciuszki, zrobiłam parę fotek, pokażę Wam bo kiedyś obiecałam:
Im dłużej je oglądałam tym większy dół mnie łapał że jeszcze tyle muszę czekać na moje kochane maleństwo :-(
Dzisiaj mam trudny dzień, bardzo mi smutno i nie wiem o co chodzi - to jest najgorsze!
Jakiś taki dół mnie dopadł i postanowiłam poprzeglądać Olusiowe ciuszki, zrobiłam parę fotek, pokażę Wam bo kiedyś obiecałam:
Im dłużej je oglądałam tym większy dół mnie łapał że jeszcze tyle muszę czekać na moje kochane maleństwo :-(
bra00721
zanka ciuszki są cudne, szczególnie ten ostatni zestaw - boski będzie mały elegancik A ty kochana głowa do góry, ja tez mam czasami gorszy dzień- w sumie dzisiejszy mozna do takich zaliczyć. przegladanie ciuszków to dobry sposób- nie na myślenie ile JESZCZE zostało, a raczej ile JUŻ mamy za sobą ! )))
zanka07
bra gdybym tak umiała się pozytywnie nastawić to byłoby dobrze...
to siedzenie w domu też mnie dobija, jestem na L4 od września i już mam dość, nawet pomalować mi się nie chce - masakra!
A gdzie tam powrót do pracy, do tego czasu chyba zgniję:-(
to siedzenie w domu też mnie dobija, jestem na L4 od września i już mam dość, nawet pomalować mi się nie chce - masakra!
A gdzie tam powrót do pracy, do tego czasu chyba zgniję:-(
reklama