reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
ja tez wczoraj zrobilam nalot na Pepco i w koncu trafilam na jakies meskie bodziaki, bo tak to wszystko w kwiatuszki albo serduszka roziowe

Uploaded with ImageShack.us

Allegrowe ogrodniczki

2 staniczki karmiace z Naturany...bezowy moze nie za urodziwy ale mega wygodny, no i to co mi sie w nich podoba, to to, ze nie sa zabudowane pod sama szyje, wiec do bluzeczek z dekoltem w sam raz

i buciki, ktore dostalam od kolezanki po jej synku

male rzeczy, a ciesza. Zaluje tylko, ze w Pepco nie ma rampersikow, chociaz moze teraz w sezonie zimowym byloby to bez sensu i na lato przywioza....

o nie, mandrzejczuk, ja tez chce takiego bodziaka z pasami i rękawkami dwukolorowymi!nie widziałam takich://

Co do jakości tych ciuszków w Pepco, to macie pozytywne doświadczenia? Trochę sie boję ,że to chińskie i farby moga być toksyczne:/ co nie przeszkodziło mi upolować pasiaka

mandrzejczuk sliczne bodziaki
jaipur - ja nieraz kupuje w pepco przewaznie bielizne:D wydaje mi sie ze to tak jak z wszystkim jest to zalezy od firmy jedne ciouszki sa tam lepsze inne gorsze. Ale jak sie pomaca:) to da sie wybrac te lepsze:D Nie wiem czy w waszych pepco tez sie spotyka cos takiego ale u mnie w miejscowosci czesto sa ciuszki dla dzieci z wycietymi metkami i te wlasnie czesto sa bardzo dobre jakosciowo bo sa z sieciowek jak np. smyk....

jaipur ja chyba trafilam na dzien dostawy, bo tylko jeden taki bodziak byl, a juz od dawna one u nas sa i nie widzialam takich tylko same te zwykle w paseczki, a te jak zobaczylam z rekawami to od razu chapnelam.
Co do jakosci to w tamtym roku kupilam sasiadce welurkowe za 20zl i byla z nich bardzo zadowolona, bo powiedziala, ze najlepiej noszace sie i piorace body jakie ma.

Dziewczyny śliczne ciuszki. ja w tamtym roku kupowałam w pepco ciuszki dla mojej siostrzenicy, moja siostra nie narzekała na jakość i teraz te ciuszki w woreczku czekają na mojego szkraba.

Styna znalazlam taki przewijak w Toy'r'us ale niestety u nas nie ma go na stanie. Poszukaj pod nazwa CHANGER i na stronie internetowej jest taki ladny kremowy w biale kropeczki, kosztuje 24.99

reklama
Do góry