reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe szczęsliwe testowanie:-)

reklama
Mi się chyba udało... do miesiączki 5 dni..

Załączniki

• 20210510_184838.jpg
    20210510_184838.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 141
Mi się chyba udało... do miesiączki 5 dni..
Nooo krecha ewidentnie jest, nie trzeba szukać! [emoji7] 5 dni przed miesiączką to dość wcześnie, który to dzień po owulacji? Jaki to test (jakiej czułości)?
Kiedy planujesz iść na betę?

Nooo krecha ewidentnie jest, nie trzeba szukać! [emoji7] 5 dni przed miesiączką to dość wcześnie, który to dzień po owulacji? Jaki to test (jakiej czułości)?
Kiedy planujesz iść na betę?
Ok 11/12 dp ale to tak nie na 100% bo nie miałam monitoringu po owulacji. Test-10. Na bete nie idę, jeżeli w weekend nie dostanę miesiączki to zapisuje się do lekarza. Jestem po biochemie i szczerze to już nie chce przeżywać ciągle tych wyników, analizować 😊

Ok 11/12 dp ale to tak nie na 100% bo nie miałam monitoringu po owulacji. Test-10. Na bete nie idę, jeżeli w weekend nie dostanę miesiączki to zapisuje się do lekarza. Jestem po biochemie i szczerze to już nie chce przeżywać ciągle tych wyników, analizować [emoji4]
Ok, to trzymam kciuki i koniecznie daj znać jak sytuacja się u Ciebie wyklaruje! [emoji1696]

reklama
Do góry