Stokrotka2021
Fanka BB :)
Szkoda...ja też już zaczynam @ :-(Robiłam cyfrowy clearblue a on ponoć dobry dziś mam 13dpo i negatyw także czekam na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda...ja też już zaczynam @ :-(Robiłam cyfrowy clearblue a on ponoć dobry dziś mam 13dpo i negatyw także czekam na @
Pięknie :-) Gratulacje !!! Szczęścia dla WasA ja się mogę pochwalić !
Dzisiejsza beta 31,700 W 26 DC, 11 DPO
No niestety prawdopodobnie nie było owulacjiU mnie tragedia progesteron w 21dc tylko 0,49 dla norm
- Środkowa faza folikularna: 0,31-1,52
- Środkowa faza lutealna: 5,16-18,56
- Kobiety po menopauzie (bez terapii hormonalnej): 0,00-0,78
Prawdopodobnie tak, ale byłyby to jeszcze małe wartościDziewczynki jest miałabym zagnieżdżenie zarodka wczoraj to czy beta by wyszła mi dziś?
To kiepsko. Nic z tego w takim razie bo dziś wyszla mniej niz 1.2Prawdopodobnie tak, ale byłyby to jeszcze małe wartości
Łudziłam się przy poprzednich staraniach bez stymulacji CLO tez owu nie występowała. Ja się juz śmieje, że typowa „wpadka” u nas jest niemożliwaNo niestety prawdopodobnie nie było owulacji