Dziękuję jestem taka szczęśliwa!! Ale mąż mowi żebym podeszła do tego na spokojnie, Ja się pytam jak to zrobic ?!!!!No Piękna kreska :-) Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję jestem taka szczęśliwa!! Ale mąż mowi żebym podeszła do tego na spokojnie, Ja się pytam jak to zrobic ?!!!!No Piękna kreska :-) Gratulacje
Trzymam kciuki !!!Dołączam do Was! Testuję 20-21 maja!!! <3 Mam nadzieję, że ten cykl będzie szczęśliwy, bo skrupulatnie obserwowałam swój organizm i z mężem się zaangażowaliśmy w starania
Na mnie duphaston tez tak działa. Dziwny bol podbrzusza i piersi , a ciazy niestety nie maKurczę, biorę duphaston już 5ty dzień i jeszcze 5 dni przede mną a ja się czuje jakoś dziwnie. Niby na @ a jakoś inaczej... nie chce sobie wkręcać, ze sie udało ale po cichu na to liczę Testowanie dopiero za tydzień
Eh, to pewnie nie mam się co cieszyć...Na mnie duphaston tez tak działa. Dziwny bol podbrzusza i piersi , a ciazy niestety nie ma
Dla mnie negatywny. Ale idź na betę, z tymi testami to różnie bywa.Dziewczyny a co myślicie o tym teście? 31 DC a cykle 28 dni czyli 3 dni spóźnia mi się @
No coś tam widac.... zrob za 2 dniDziewczyny a co myślicie o tym teście? 31 DC a cykle 28 dni czyli 3 dni spóźnia mi się @