reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe szczęsliwe testowanie:-)

reklama
Ja też widzę cień, leć na betę i daj nam znać :)
Hej. Sorki że nie dawałam znać ale nwaal pracy u mnie. Okres dostałam 12 mają. Trwał 2,5 dnia. Skąpy. Wczoraj znowu dostałam "okres"??? Dzisiejszy test sprzed 10 minut. Co mam o tym myśleć? Lekarz dopiero w piątek o 15.30

Załączniki

• IMG20210519150335.jpg
    IMG20210519150335.jpg
    695,3 KB · Wyświetleń: 109
Hej. Sorki że nie dawałam znać ale nwaal pracy u mnie. Okres dostałam 12 mają. Trwał 2,5 dnia. Skąpy. Wczoraj znowu dostałam "okres"??? Dzisiejszy test sprzed 10 minut. Co mam o tym myśleć? Lekarz dopiero w piątek o 15.30
Pozytywny. Idź na betę i powtórz po 48h. Razem z betą zrobiłabym progesteron, bo on może odpowiada za krwawienia. No i przyspiesz wizytę lub jedź na ip. Każde krwawienie najlepiej skonsultować.

reklama
Do góry