reklama
nieboniebieskie
Fanka BB :)
A 4 poronienia były ze względu na trombofilie? Robiłaś badania ?Witajcie Dziewczyny,
Pozwolę sobie do Was dołączyć. To moja 7 ciąża, w domu 6 latka i roczny synek. Za sobą mam 4 poronienia,więc do tej ciąży podchodzę bardzo asekuracyjnie. Synka udało mi się donosić dzięki zastrzykom clexane.czy która z Was też je przyjmuje? Jeśli tak,to od kiedy lekarz kazał Wam przyjmować? Serdecznie pozdrawiam Anna
Witajcie Dziewczyny,
Pozwolę sobie do Was dołączyć. To moja 7 ciąża, w domu 6 latka i roczny synek. Za sobą mam 4 poronienia,więc do tej ciąży podchodzę bardzo asekuracyjnie. Synka udało mi się donosić dzięki zastrzykom clexane.czy która z Was też je przyjmuje? Jeśli tak,to od kiedy lekarz kazał Wam przyjmować? Serdecznie pozdrawiam Anna
Ja w 5 ciążach nie brałam. Mam z nich dwie zdrowe córeczki. 6 ciąża cała na clexane 0.4 i mam trzecia córeczkę i teraz ciąża 7 i biorę od 8 tc czyli prawie 4 tygodnie już. Brzuch wygląda okropnie. Do tego acard 150 na noc.
sandera
Trzymam kciuki za wszystkie bebiki w naszej grupieJutro mam wizytę u ginekologa, zakładamy kartę ciąży. Stresuje mnie czy z oboma dzidziołami jest okej. Będzie 9 tygodni.
Jestem paskudnie zmęczona i mam nawrót depresji :/

wiktoriasleczka
ale mam dzisiaj skurcze macicy/ciągnięcia i w jajniku z którego miałam owulację dziewczyny.. to jest normalne?
7+3

anusia87
Początkująca w BB
Tak,robiłam badania i niestety wyniki nie były jednoznaczne.mimo wszystko lekarz zdecydował się w poprzedniej ciąży na wprowadzenie zastrzyków z heparyny.A 4 poronienia były ze względu na trombofilie? Robiłaś badania ?
anusia87
Początkująca w BB
Czesc,no właśnie słyszałam różne teorie.a mój lekarz kazał mi dopiero od pojawienia się akcji serca.sama nie wiem już,co mam myśleć...Cześć, ja w tej ciąży biorę od pozytywnego testu![]()
anusia87
Początkująca w BB
Oj pamiętam te siniaki.alr czego się nie robi dla dzieciJa w 5 ciążach nie brałam. Mam z nich dwie zdrowe córeczki. 6 ciąża cała na clexane 0.4 i mam trzecia córeczkę i teraz ciąża 7 i biorę od 8 tc czyli prawie 4 tygodnie już. Brzuch wygląda okropnie. Do tego acard 150 na noc.

sandera
Też korzystam z tej aplikacji. Czasami nie mogę się doczekać i już oglądam bebika w kolejnym tygodniuCześć dziewczyny, u mnie dzis 8t0d. Standardowo jestem śpiąca, ale dziś wyjątkowo mam samoloty jak na kacuŚniadanie mi rosło, ale weszło koniec końców. Ja wizytuje dopiero 22.10. Jiz sie nie mogę doczekać
![]()

ja miałam ciągle takie bóle w dole jak na miesiączkę… bałam się ich bardzo , ale lekarz uspokoił… nie denerwuj się … jeśli bóle będą się nasilać idź do lekarzaale mam dzisiaj skurcze macicy/ciągnięcia i w jajniku z którego miałam owulację dziewczyny.. to jest normalne?7+3
reklama
Lea2022
Moderator
Ja przyjmuję, ale jestem po in vitro, zaczęłam 5 dni przed transferem.Witajcie Dziewczyny,