reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Witajcie Dziewczyny,
Pozwolę sobie do Was dołączyć. To moja 7 ciąża, w domu 6 latka i roczny synek. Za sobą mam 4 poronienia,więc do tej ciąży podchodzę bardzo asekuracyjnie. Synka udało mi się donosić dzięki zastrzykom clexane.czy która z Was też je przyjmuje? Jeśli tak,to od kiedy lekarz kazał Wam przyjmować? Serdecznie pozdrawiam Anna
Cześć, ja w tej ciąży biorę od pozytywnego testu :)

reklama
Witajcie Dziewczyny,
Pozwolę sobie do Was dołączyć. To moja 7 ciąża, w domu 6 latka i roczny synek. Za sobą mam 4 poronienia,więc do tej ciąży podchodzę bardzo asekuracyjnie. Synka udało mi się donosić dzięki zastrzykom clexane.czy która z Was też je przyjmuje? Jeśli tak,to od kiedy lekarz kazał Wam przyjmować? Serdecznie pozdrawiam Anna
A 4 poronienia były ze względu na trombofilie? Robiłaś badania ?

Witajcie Dziewczyny,

Ja w 5 ciążach nie brałam. Mam z nich dwie zdrowe córeczki. 6 ciąża cała na clexane 0.4 i mam trzecia córeczkę i teraz ciąża 7 i biorę od 8 tc czyli prawie 4 tygodnie już. Brzuch wygląda okropnie. Do tego acard 150 na noc.

Ja w 5 ciążach nie brałam. Mam z nich dwie zdrowe córeczki. 6 ciąża cała na clexane 0.4 i mam trzecia córeczkę i teraz ciąża 7 i biorę od 8 tc czyli prawie 4 tygodnie już. Brzuch wygląda okropnie. Do tego acard 150 na noc.
Oj pamiętam te siniaki.alr czego się nie robi dla dzieci 😉

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie dzis 8t0d. Standardowo jestem śpiąca, ale dziś wyjątkowo mam samoloty jak na kacu😅 Śniadanie mi rosło, ale weszło koniec końców. Ja wizytuje dopiero 22.10. Jiz sie nie mogę doczekać 🥰
Też korzystam z tej aplikacji. Czasami nie mogę się doczekać i już oglądam bebika w kolejnym tygodniu😌
ale mam dzisiaj skurcze macicy/ciągnięcia i w jajniku z którego miałam owulację dziewczyny.. to jest normalne?🙈 7+3
ja miałam ciągle takie bóle w dole jak na miesiączkę… bałam się ich bardzo , ale lekarz uspokoił… nie denerwuj się … jeśli bóle będą się nasilać idź do lekarza

Do góry