sandera
Zaangażowana w BB
Tylko nie zielona herbata. Niekorzystnie wpływa na serduszko dziecka :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko nie zielona herbata. Niekorzystnie wpływa na serduszko dziecka :/
Ja jeszcze pije co któryś dzien łagodną, ale jestem świadoma, że dni picia kawy są policzone.Zaczyna mnie mdlić po kawie
Ja bez kawy nie przeżyje przy niemowlęciu i trzylatkuJa jeszcze pije co któryś dzien łagodną, ale jestem świadoma, że dni picia kawy są policzone.
Pamiętam też z poprzedniej ciąży, że potem miałam problem w jedzeniem wogole... nic mi nie smakowało. Wmuszalam w siebie ćwierć kotlecika...
A dziś od rana wzięłam się za sprzątanie. Super było, dopóki nie zaczęłam się schylać... Też mnie zemdlilo i trzyma narazie.
Ale chyba i tak się liczy pierwsze usg co do terminu ? Ja jestem ciekawa czy dziecko nadrobi ,inaczej się ułoży czy już tak zostanie. Ja mam wizytę na 5listopada. Narazie cukier tylko na czczo mam zrobić,ale będę chyba jej mówić żeby zrobić krzywa,bo o tak jadę już na diecie,bo z glukometru zaczęło mi wybijać o parę jednostek po "normalnym" jedzeniuJa po wizycie w czwartek. Wszystko w porządku, maluch rośnie, ma już 2 cm. Termin z USG na 20 maja ( z miesiączki na 19, za to na ostatnim USG było na 15 i to mnie zmartwiło że przyhamował z wzrostem). Następna wizyta 7 listopada. Mam już porobić wszystkie badania i krzywą niestety.
Najbardziej dokładnie to będzie termin z 1 prenatalnych.Ale chyba i tak się liczy pierwsze usg co do terminu ? Ja jestem ciekawa czy dziecko nadrobi ,inaczej się ułoży czy już tak zostanie. Ja mam wizytę na 5listopada. Narazie cukier tylko na czczo mam zrobić,ale będę chyba jej mówić żeby zrobić krzywa,bo o tak jadę już na diecie,bo z glukometru zaczęło mi wybijać o parę jednostek po "normalnym" jedzeniu
Ciekawa jestem , 5 listopada mam wizytę,a 7 prenatalne.Najbardziej dokładnie to będzie termin z 1 prenatalnych.
Ja w pierwszej ciąży miałam cukrzycę, czuje że w tej będzie podobnie. Ale samo badanie mnie przeraża, zawsze się po nim czuje fatalnie, wymiotuje, nie mogę wytrwać tych dwóch godzin.Ale chyba i tak się liczy pierwsze usg co do terminu ? Ja jestem ciekawa czy dziecko nadrobi ,inaczej się ułoży czy już tak zostanie. Ja mam wizytę na 5listopada. Narazie cukier tylko na czczo mam zrobić,ale będę chyba jej mówić żeby zrobić krzywa,bo o tak jadę już na diecie,bo z glukometru zaczęło mi wybijać o parę jednostek po "normalnym" jedzeniu