Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki! Ja dzisiaj weszłam w wielką w kałużę i teraz suszę butyJa mam wizytę za pół godziny. Leje deszcz, a założyłam materiałowe buty i nie mam parasolki
Ja mam wizytę za pół godziny. Leje deszcz, a założyłam materiałowe buty i nie mam parasolki
Czemu kartę ciąży zakłada się dopiero po takim czasie od serduszka?Jest zarodek z ciałkiem żółtym, mamy też akcję serca. Kolejna wizyta za 3 tygodnie na założenie karty ciąży itd.
U mnie założył na pierwszej wizycie.Czemu kartę ciąży zakłada się dopiero po takim czasie od serduszka?
Jest zarodek z ciałkiem żółtym, mamy też akcję serca. Kolejna wizyta za 3 tygodnie na założenie karty ciąży itd.
Bo tak najczęściej już wtedy wiadomo, czy ciąża się utrzymaCzemu kartę ciąży zakłada się dopiero po takim czasie od serduszka?
7t1d.A który masz tydzień ?
Gratuluję !Jest zarodek z ciałkiem żółtym, mamy też akcję serca. Kolejna wizyta za 3 tygodnie na założenie karty ciąży itd.