Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najprawdopodobniej były jakieś nieprawidłowości przy podziale już i organizm sam zareagował. Tak mi tłumaczył ginekolog przy moim pustym jaju.Czy wtedy w ogóle powstaje zygota
Dzien dobry dziewczyny
Ja dzis o 11:20 mam wizyte, trzymajcie kciuki!
DNA pewnie jakieś ma, bo to powstaje z połączenia komórki jajowej i plemnika.Czy wtedy w ogóle powstaje zygota
Tak to normalne nie stresuj się :-)dziewczyny jestem dziś 5+2 mam potwierdzone że jest pęcherzyk w macicy, ale wcześniej ciągnął mnie brzuch i plecy a od kilku dni nic.. bolą mnie tylko piersi i nic więcej.. czy to normalne ?
Wiec z progesteronem czekamy obie na wynikTak to normalne nie stresuj się :-)
Byłam badać bhcg i proga więc się okaże czy coś jest czy nie. Wg miesiączki termin na maj ale wg mnie będzie to początek czerwca lub wcale
Też jadę do labo sprawdzić betęTak to normalne nie stresuj się :-)
Byłam badać bhcg i proga więc się okaże czy coś jest czy nie. Wg miesiączki termin na maj ale wg mnie będzie to początek czerwca lub wcale