reklama
Matuszka
Fanka BB :)
Najprawdopodobniej były jakieś nieprawidłowości przy podziale już i organizm sam zareagował. Tak mi tłumaczył ginekolog przy moim pustym jaju.Czy wtedy w ogóle powstaje zygota
Roksiemi
Dzien dobry dziewczyny
Ja dzis o 11:20 mam wizyte, trzymajcie kciuki!
DNA pewnie jakieś ma, bo to powstaje z połączenia komórki jajowej i plemnika.Czy wtedy w ogóle powstaje zygota
wiktoriasleczka
Zaangażowana w BB
dziewczyny jestem dziś 5+2 mam potwierdzone że jest pęcherzyk w macicy, ale wcześniej ciągnął mnie brzuch i plecy a od kilku dni nic.. bolą mnie tylko piersi i nic więcej.. czy to normalne ?
MamaR
Tak to normalne nie stresuj się :-)dziewczyny jestem dziś 5+2 mam potwierdzone że jest pęcherzyk w macicy, ale wcześniej ciągnął mnie brzuch i plecy a od kilku dni nic.. bolą mnie tylko piersi i nic więcej.. czy to normalne ?
Byłam badać bhcg i proga więc się okaże czy coś jest czy nie. Wg miesiączki termin na maj ale wg mnie będzie to początek czerwca lub wcale
Wiec z progesteronem czekamy obie na wynikTak to normalne nie stresuj się :-)
Byłam badać bhcg i proga więc się okaże czy coś jest czy nie. Wg miesiączki termin na maj ale wg mnie będzie to początek czerwca lub wcale
reklama
Pani_Zabuch
Też jadę do labo sprawdzić betęTak to normalne nie stresuj się :-)