reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Serio? To moja ulubiona herbata 🙈 odkąd przyjaciółka była w ciąży dwa lata temu to u niej spróbowałam i piję cały czas. Teraz kupiłam z dodatkiem czarnego bzu 🤤
ja piłam całą ciążę i już mam jej dość. Jeszcze wyciągnęłam jakąś resztkę którą mi się ostała, akurat Yogi Tea z jakimś dodatkiem korzennym więc niech będzie że „zimowa”

reklama
Serio? To moja ulubiona herbata 🙈 odkąd przyjaciółka była w ciąży dwa lata temu to u niej spróbowałam i piję cały czas. Teraz kupiłam z dodatkiem czarnego bzu 🤤
Też bardzo lubię 😌 a po raz pierwszy spróbowałam jej będąc na jakimś kebabie i była za darmo jako dodatek 😄 kebab sam w sobie był mocno średni natomiast herbata tak mi zasmakowała, że kupiłam ją sobie bez zastanowienia jak tylko trafiłam na nią w sklepie 😄

Dziewczyny rozumiem że będziemy potem się przenosić na prywatny wątek? Ktoś ogarnia jak to wszystko pozałatwiać? 😅
Z tego co widzialam na forum to zazwyczaj watek sie powoli zamyka jak otwieraja sie mamusie z kolejnego miesiaca, wtedy tworzy sie liste i wysyla do Administratorki, a ona tworzy grupe tylko dla tych osob ☺️

ja piłam całą ciążę i już mam jej dość. Jeszcze wyciągnęłam jakąś resztkę którą mi się ostała, akurat Yogi Tea z jakimś dodatkiem korzennym więc niech będzie że „zimowa”
Ooo Yogi tea mam inne, nie rooibos, ale wszystkie, które próbowałam są pyszne, więc muszę spróbować też czerwoną 🙂

Dzień dobry dziewczyny 😄 u mnie przeczucie, że będzie syn, chociaż osobiście chciałabym córeczkę.
Nie mam mdłości, nie boli mnie głowa, czuję się normalnie poza tym, że bardzo szybko się męczę - nawet po myciu zębów muszę odpocząć xD

Dzień dobry dziewczyny 😄 u mnie przeczucie, że będzie syn, chociaż osobiście chciałabym córeczkę.
Nie mam mdłości, nie boli mnie głowa, czuję się normalnie poza tym, że bardzo szybko się męczę - nawet po myciu zębów muszę odpocząć xD
Ja afirmuję córeczkę już od początku starań czyli od trzech lat 🙈 moja mama kiedyś miała taki realistyczny sen, że przyszła poznać moje dziecko i wyraźnie jej powiedziałam „mamo to moja córka” i mamy nadzieję że to był sen proroczy 😁

reklama
Ja afirmuję córeczkę już od początku starań czyli od trzech lat 🙈 moja mama kiedyś miała taki realistyczny sen, że przyszła poznać moje dziecko i wyraźnie jej powiedziałam „mamo to moja córka” i mamy nadzieję że to był sen proroczy 😁
U mnie mąż mówi że chłopak 🤣 a ja myślę że dziewczynka 😬 no nic, okaże się za parę tygodni jak zrobimy nifty :)

Do góry