To gazyDziewczyny widzicie już zaokrąglony brzuch? Ja wstaję rano na czczo i widzę, że on już jest inny w pierwszej ciąży chyba aż tak szybko nie był widoczny (u mnie obecnie 8 tydzień)
reklama
Dziś jest 6+3Super wiadomość. Który tydzień?
Roksiemi
Fanka BB :)
Wypij kawkę/herbatke, idź na spacerHejka dziewczyny. Ja wstałam dziś i piersi nie bolą. Jestem jeszcze przed terminem miesiączki i już się nakręcam...Nawet sprawdzam czy kreska ściemniała i chyba od wczoraj słabo, masakra
Roksiemi
Próbuję, ale to normalne że piersi raz bola a raz nie? W ciąży z córka nie skupiałam sie na objawach i nie wiem jak to było już.Wypij kawkę/herbatke, idź na spacer
Normalne. Nawet całkowite zatrzymanie objawów o niczym nie świadczyPróbuję, ale to normalne że piersi raz bola a raz nie? W ciąży z córka nie skupiałam sie na objawach i nie wiem jak to było już.
Roksiemi
Ok, dziękuję Mam nadzieję, że po przyroscie bety się ogarnęNormalne. Nawet całkowite zatrzymanie objawów o niczym nie świadczy
Oj nie wiem... u mnie wczoraj przyrost prawidłowy a ja dzisiaj znów od rana jazda bo też zero objawów. Trzepię cycami na prawo i lewo a one nie bolą, już się sama z siebie śmieje bo to naprawdę się na terapię nadajeOk, dziękuję Mam nadzieję, że po przyroscie bety się ogarnę
Roksiemi
Ja mam to samo, macam sie jak walnięta . U mnie jest tylko taka różnica że od piątku odstawiłam córkę od piersi i też wariuje. Zastanawiam się czy wgl laktacja się zatrzyma skoro zaszłam w ciążę czy już to mleko bedzie nadal leciećOj nie wiem... u mnie wczoraj przyrost prawidłowy a ja dzisiaj znów od rana jazda bo też zero objawów. Trzepię cycami na prawo i lewo a one nie bolą, już się sama z siebie śmieje bo to naprawdę się na terapię nadaje
reklama
Czemu odstawiłaś? W jakim jest wieku?Ja mam to samo, macam sie jak walnięta . U mnie jest tylko taka różnica że od piątku odstawiłam córkę od piersi i też wariuje. Zastanawiam się czy wgl laktacja się zatrzyma skoro zaszłam w ciążę czy już to mleko bedzie nadal lecieć