reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny czy któraś jeszcze tak jak ja nie czuje się jak w ciąży ? Schizuje się,bo z córką w ciąży o tej porze to miałam rozwalone piersi,bolący brzuch i mdłości. A teraz może lekko bolą mnie sutki i może lekko mdli,ale nie wiem czy to nie w swojej głowie. W poniedziałek mocno bolał mnie kręgosłup i to wszystko . W sumie w niedzielę bolały mnie piersi,że ze stanika chciały wyjść i codzien coraz mniej. Z drugiej strony wiem,że każda ciąża inna i w sumie się cieszę,że to tak wygląda niż jak ostatnio,ale jakaś tam w głowie nutka niepewności jest 🙄
Ja nie umiem się w ogóle cieszyć póki co... Chciałabym już być po wizycie i wiedzieć że wszystko okej, a tu jeszcze tydzień czekania 😵 w sumie to piersi też miałam kilka dni temu bardziej pełne i tkliwe 🙄 podbrzusze czuję tylko wieczorami jak już leżę w łóżku bo w ciągu dnia też jakoś nieszczególnie. Ani mdłości, ani zachcianek 😣 jedyne co to beta póki co dobrze przyrasta, dzisiaj miałam 1554. Oszaleć można z tej niepewności 🤨

Dziewczyny czy któraś jeszcze tak jak ja nie czuje się jak w ciąży ? Schizuje się,bo z córką w ciąży o tej porze to miałam rozwalone piersi,bolący brzuch i mdłości. A teraz może lekko bolą mnie sutki i może lekko mdli,ale nie wiem czy to nie w swojej głowie. W poniedziałek mocno bolał mnie kręgosłup i to wszystko . W sumie w niedzielę bolały mnie piersi,że ze stanika chciały wyjść i codzien coraz mniej. Z drugiej strony wiem,że każda ciąża inna i w sumie się cieszę,że to tak wygląda niż jak ostatnio,ale jakaś tam w głowie nutka niepewności jest 🙄
ja mam dokładnie to samo

Ja nie umiem się w ogóle cieszyć póki co... Chciałabym już być po wizycie i wiedzieć że wszystko okej, a tu jeszcze tydzień czekania 😵 w sumie to piersi też miałam kilka dni temu bardziej pełne i tkliwe 🙄 podbrzusze czuję tylko wieczorami jak już leżę w łóżku bo w ciągu dnia też jakoś nieszczególnie. Ani mdłości, ani zachcianek 😣 jedyne co to beta póki co dobrze przyrasta, dzisiaj miałam 1554. Oszaleć można z tej niepewności 🤨
Mam nadzieję,że nie zabrzmie źle ale ja się chyba nie ucieszyłam nawet raz. Narazie to się mega boje 🫣 i martwię. Cieszę się,że się w ogóle uspokoiłam i zaczęłam spać i jeść 👌

ja w żadnej ciazy nie miałam objawów;) jedynie jak mam jakiś stres, to wtedy czuje mdłości. Ciaza zdecydowanie uczy cierpliwości. :) no i może głupie sny mnie nawiedzają częściej 😅

ja w żadnej ciazy nie miałam objawów;) jedynie jak mam jakiś stres, to wtedy czuje mdłości. Ciaza zdecydowanie uczy cierpliwości. :) no i może głupie sny mnie nawiedzają częściej 😅
Mnie zaczęły boleć łydki, jak leżę. No i mam zatkany nos.
W pierwszej ciąży mnie mdliło, w drugiej zwymiotowałam raz.
Teraz mam nadzieję, że młode będzie łaskawe ;)

reklama
Te początki najgorsze, bo nie wiemy na czym stoimy. Szybko zleci, skoro beta przyrasta to wszystko jest ok. Nie martw się😊
Melduje się po wizycie u gin.
Najważniejsze ze ❤️ już jest, zostały zlecone mi badania i za dwa tygodnie kontrol 🥹
Gratulacje! I dużo zdrówka😊
Mnie zaczęły boleć łydki, jak leżę. No i mam zatkany nos.
W pierwszej ciąży mnie mdliło, w drugiej zwymiotowałam raz.
Teraz mam nadzieję, że młode będzie łaskawe ;)
Oby tak było✊🏼

Dziewczyny widzicie już zaokrąglony brzuch? Ja wstaję rano na czczo i widzę, że on już jest inny 🥹 w pierwszej ciąży chyba aż tak szybko nie był widoczny (u mnie obecnie 8 tydzień)

Do góry