gooskaw
Fanka BB :)
Nath!!! Wyswietlilas mi sie tuuuu Jaaaa Cieee Kręęęceeee !! Gratuluje Marysia bedzie starsza siostraHej i gratuluję U mnie dzisiaj 5+5 ,a w domu 14miesieczna córka Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nath!!! Wyswietlilas mi sie tuuuu Jaaaa Cieee Kręęęceeee !! Gratuluje Marysia bedzie starsza siostraHej i gratuluję U mnie dzisiaj 5+5 ,a w domu 14miesieczna córka Trzymam kciuki
Ja nie umiem się w ogóle cieszyć póki co... Chciałabym już być po wizycie i wiedzieć że wszystko okej, a tu jeszcze tydzień czekania w sumie to piersi też miałam kilka dni temu bardziej pełne i tkliwe podbrzusze czuję tylko wieczorami jak już leżę w łóżku bo w ciągu dnia też jakoś nieszczególnie. Ani mdłości, ani zachcianek jedyne co to beta póki co dobrze przyrasta, dzisiaj miałam 1554. Oszaleć można z tej niepewnościDziewczyny czy któraś jeszcze tak jak ja nie czuje się jak w ciąży ? Schizuje się,bo z córką w ciąży o tej porze to miałam rozwalone piersi,bolący brzuch i mdłości. A teraz może lekko bolą mnie sutki i może lekko mdli,ale nie wiem czy to nie w swojej głowie. W poniedziałek mocno bolał mnie kręgosłup i to wszystko . W sumie w niedzielę bolały mnie piersi,że ze stanika chciały wyjść i codzien coraz mniej. Z drugiej strony wiem,że każda ciąża inna i w sumie się cieszę,że to tak wygląda niż jak ostatnio,ale jakaś tam w głowie nutka niepewności jest
ja mam dokładnie to samoDziewczyny czy któraś jeszcze tak jak ja nie czuje się jak w ciąży ? Schizuje się,bo z córką w ciąży o tej porze to miałam rozwalone piersi,bolący brzuch i mdłości. A teraz może lekko bolą mnie sutki i może lekko mdli,ale nie wiem czy to nie w swojej głowie. W poniedziałek mocno bolał mnie kręgosłup i to wszystko . W sumie w niedzielę bolały mnie piersi,że ze stanika chciały wyjść i codzien coraz mniej. Z drugiej strony wiem,że każda ciąża inna i w sumie się cieszę,że to tak wygląda niż jak ostatnio,ale jakaś tam w głowie nutka niepewności jest
Napewno jest jeszcze za wcześnie i może jeszcze będziemy narzekać jak nam źle i jak się doszukiwalysmy czego nam nie życzeja mam dokładnie to samo
Mam nadzieję,że nie zabrzmie źle ale ja się chyba nie ucieszyłam nawet raz. Narazie to się mega boje i martwię. Cieszę się,że się w ogóle uspokoiłam i zaczęłam spać i jeśćJa nie umiem się w ogóle cieszyć póki co... Chciałabym już być po wizycie i wiedzieć że wszystko okej, a tu jeszcze tydzień czekania w sumie to piersi też miałam kilka dni temu bardziej pełne i tkliwe podbrzusze czuję tylko wieczorami jak już leżę w łóżku bo w ciągu dnia też jakoś nieszczególnie. Ani mdłości, ani zachcianek jedyne co to beta póki co dobrze przyrasta, dzisiaj miałam 1554. Oszaleć można z tej niepewności
Super wiadomość. Który tydzień?Melduje się po wizycie u gin.
Najważniejsze ze już jest, zostały zlecone mi badania i za dwa tygodnie kontrol
ja w żadnej ciazy nie miałam objawów jedynie jak mam jakiś stres, to wtedy czuje mdłości. Ciaza zdecydowanie uczy cierpliwości. no i może głupie sny mnie nawiedzają częściejJa nie umiem się w ogóle cieszyć póki co... Chciałabym już być po wizycie i wiedzieć że wszystko okej, a tu jeszcze tydzień czekania w sumie to piersi też miałam kilka dni temu bardziej pełne i tkliwe podbrzusze czuję tylko wieczorami jak już leżę w łóżku bo w ciągu dnia też jakoś nieszczególnie. Ani mdłości, ani zachcianek jedyne co to beta póki co dobrze przyrasta, dzisiaj miałam 1554. Oszaleć można z tej niepewności
Mnie zaczęły boleć łydki, jak leżę. No i mam zatkany nos.ja w żadnej ciazy nie miałam objawów jedynie jak mam jakiś stres, to wtedy czuje mdłości. Ciaza zdecydowanie uczy cierpliwości. no i może głupie sny mnie nawiedzają częściej
Te początki najgorsze, bo nie wiemy na czym stoimy. Szybko zleci, skoro beta przyrasta to wszystko jest ok. Nie martw sięJa nie umiem się w ogóle cieszyć póki co... Chciałabym już być po wizycie i wiedzieć że wszystko okej, a tu jeszcze tydzień czekania w sumie to piersi też miałam kilka dni temu bardziej pełne i tkliwe podbrzusze czuję tylko wieczorami jak już leżę w łóżku bo w ciągu dnia też jakoś nieszczególnie. Ani mdłości, ani zachcianek jedyne co to beta póki co dobrze przyrasta, dzisiaj miałam 1554. Oszaleć można z tej niepewności
Gratulacje! I dużo zdrówkaMelduje się po wizycie u gin.
Najważniejsze ze już jest, zostały zlecone mi badania i za dwa tygodnie kontrol
Oby tak byłoMnie zaczęły boleć łydki, jak leżę. No i mam zatkany nos.
W pierwszej ciąży mnie mdliło, w drugiej zwymiotowałam raz.
Teraz mam nadzieję, że młode będzie łaskawe