reklama
anusia87
Początkująca w BB
Bardzo mi przykro,wiem,że to banalnie teraz zabrzmi,ale będzie jeszcze dobrze.sama przechodziłam przez to 3 razy,mocno przytulamDziewczyny zegam się z wami ciąża obumarła 8 +2dpt czekam na poronienie dostałam 3 tabletki i antybiotyk i relaniumżyczę wam szczęśliwych zakończeń

Kiedyś jeszcze będzie mamy jeszcze dwa zarodki które czekają zaczęłam plamienie na brązowo plecy mnie bolą i brzuchBardzo mi przykro,wiem,że to banalnie teraz zabrzmi,ale będzie jeszcze dobrze.sama przechodziłam przez to 3 razy,mocno przytulam![]()

Lea2022
Moderator
Tak ogromnie mi przykro...Dziewczyny zegam się z wami ciąża obumarła 8 +2dpt czekam na poronienie dostałam 3 tabletki i antybiotyk i relaniumżyczę wam szczęśliwych zakończeń
fckathy
Fanka BB :)
Jeju ściskam najmocniejKiedyś jeszcze będzie mamy jeszcze dwa zarodki które czekają zaczęłam plamienie na brązowo plecy mnie bolą i brzuchDaj mi Boże siły przez to przejść oczy mnie już bolą od płaczu nie mam czym już płakać
najgorzej będzie powiedzieć małej że maluszek odszedł do aniołków
![]()

SerceJeju ściskam najmocniejbardzo mi przykro, ze musicie przez to przechodzic
![]()

sandera
@PaulinkaP Trzymaj sięJeju ściskam najmocniejbardzo mi przykro, ze musicie przez to przechodzic
![]()

fckathy
Wyobrażam sobie co czujesz, chociaż wolałabym sobie nie wyobrażać… bardzo bardzo mi przykroSercepęka dostałam relanium na uspokojenie ale no nie mogę się z tym pogodzić
jest to tak cholernie ciężkie

reklama
Sercepęka dostałam relanium na uspokojenie ale no nie mogę się z tym pogodzić
jest to tak cholernie ciężkie
Bardzo mi przykro .