reklama
anusia87
Początkująca w BB
Bardzo mi przykro,wiem,że to banalnie teraz zabrzmi,ale będzie jeszcze dobrze.sama przechodziłam przez to 3 razy,mocno przytulamDziewczyny zegam się z wami ciąża obumarła 8 +2dpt czekam na poronienie dostałam 3 tabletki i antybiotyk i relanium życzę wam szczęśliwych zakończeń
Kiedyś jeszcze będzie mamy jeszcze dwa zarodki które czekają zaczęłam plamienie na brązowo plecy mnie bolą i brzuch Daj mi Boże siły przez to przejść oczy mnie już bolą od płaczu nie mam czym już płakać najgorzej będzie powiedzieć małej że maluszek odszedł do aniołkówBardzo mi przykro,wiem,że to banalnie teraz zabrzmi,ale będzie jeszcze dobrze.sama przechodziłam przez to 3 razy,mocno przytulam
Lea2022
Moderator
Tak ogromnie mi przykro...Dziewczyny zegam się z wami ciąża obumarła 8 +2dpt czekam na poronienie dostałam 3 tabletki i antybiotyk i relanium życzę wam szczęśliwych zakończeń
fckathy
Fanka BB :)
Jeju ściskam najmocniej bardzo mi przykro, ze musicie przez to przechodzicKiedyś jeszcze będzie mamy jeszcze dwa zarodki które czekają zaczęłam plamienie na brązowo plecy mnie bolą i brzuch Daj mi Boże siły przez to przejść oczy mnie już bolą od płaczu nie mam czym już płakać najgorzej będzie powiedzieć małej że maluszek odszedł do aniołków
Serce pęka dostałam relanium na uspokojenie ale no nie mogę się z tym pogodzić jest to tak cholernie ciężkieJeju ściskam najmocniej bardzo mi przykro, ze musicie przez to przechodzic
sandera
Zaangażowana w BB
@PaulinkaP Trzymaj się ja mam w głowie różne sceneriausze i zawsze sobie myślę, ze jak coś będzie ze zdrowiem dziecka to odejdzie i będę musiała mu dać odejść z miłościJeju ściskam najmocniej bardzo mi przykro, ze musicie przez to przechodzic
reklama
fckathy
Fanka BB :)
Wyobrażam sobie co czujesz, chociaż wolałabym sobie nie wyobrażać… bardzo bardzo mi przykro mam nadzieję, że ta historia już niedługo będzie miała nowe, piękne zakończenieSerce pęka dostałam relanium na uspokojenie ale no nie mogę się z tym pogodzić jest to tak cholernie ciężkie