Serce pęka dostałam relanium na uspokojenie ale no nie mogę się z tym pogodzić jest to tak cholernie ciężkie
Bardzo mi przykro . Mam nadzieję że niedługo wyjdzie ponownie dla Was słońce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serce pęka dostałam relanium na uspokojenie ale no nie mogę się z tym pogodzić jest to tak cholernie ciężkie
Obudziłam się wyspana i w ramach ataku szału posprzątałam pół mieszkania i poustawiałam chłopaków do pionu.Hej dziewczyny. Jak u Was ? Są dzisiaj jakieś wizytujace?
Ja o dziwo też dzisiaj wstałam przed młoda i w łóżku zostałabym chyba bardziej z lenistwa niż niewyspaniaObudziłam się wyspana i w ramach ataku szału posprzątałam pół mieszkania i poustawiałam chłopaków do pionu.
Ja dziś wizyta o 15:20 8+0Hej dziewczyny. Jak u Was ? Są dzisiaj jakieś wizytujace?
Dzisiaj o dziwo poranek bezHej dziewczyny. Jak u Was ? Są dzisiaj jakieś wizytujace?
Czekamy na wiadomościJa dziś wizyta o 15:20 8+0
Ja ostatnio też jakoś lepiej chociaż w tą ciąża a poprzednia to można stwierdzić,że mnie w ogóle nie ciągnęło na Ja bym miała pewnie wizytę po niedzieli,ale babka na urlopie i dopiero 5.11Dzisiaj o dziwo poranek bez
Wizyta dopiero 28.10, to będzie już 10 tc. Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu, najchętniej codziennie podglądałabym mojego malucha
Ja tezCzekamy na wiadomości
ja mam tak poustawiane wizyty, ze mam przynajmniej jeden podglad w tygodniu zazwyczaj jak już jest dzień przed wizytą to na tyle długo bez podglądu, ze mam stresa.Dzisiaj o dziwo poranek bez
Wizyta dopiero 28.10, to będzie już 10 tc. Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu, najchętniej codziennie podglądałabym mojego malucha