Jakie masz badania? Nie wszystko trzeba badać na czczo.Hejka mdłości nie odpuszczają i brak energii również a do lekarza na 10.40... co najgorsze jutro mam do tego lekarza co wystawił skierowanie na badania i nie dam rady bez bułki w nocy.. i już się stresuje...
reklama
nieboniebieskie
Fanka BB :)
No raczej wszystko na czczo... Morfologia, mocz, glukoza...Jakie masz badania? Nie wszystko trzeba badać na czczo.
Morfologię i mocz nie trzeba na czczo, wszystkie wirusowe również.No raczej wszystko na czczo... Morfologia, mocz, glukoza...
Ale glukoza i tsh na czczo
Gustaweczka
Zaciekawiona BB
To ja podobnie Poszłam wczoraj o 17 na drzemkę, o 21 przebudziłam się na kąpiel i z powrotem do łóżeczka. O 23 mąż wrócił z pracy z Grześkiem, zjadłam, umyłam zęby i już spałam do ranaPrzespałam prawie cały dzień. Wmuszam w siebie jedzenie i wodę. Jest cudownie
kalina.kalina
Mi dziś od kiedy otworzyłam oczy wróciły wymioty. Nic od rana nie jadłam wiec przy 2 podejściu nie miałam czym wymiotowac i myślałam że mi oczy z orbit wystrzeli bo żołądek nie dawal za wygraną.
Ja w tej ciazy nie powinnam podejmować żadnych decyzji bo jakoś jestem mało zrównoważona. Najpierw namieszałam z córki żłobkiem i jesteśmy 600 zł w plecy. Teraz ginekolog do której się umówiłam prywatnie u której prowadziłam pierwsza ciążę wysłała mi przypomnienie o wizycie 22.10 i informacje ze wizyta podrożała z 290 na 350. No i teraz mam zagwostke
Czy prowadzić na nfz bo mam w razie co umówionego lekarza na 13.11 a teraz w piątek iść do lekarki do której już chodziłam tak awaryjnie jest bardzo dobra i też bierze 350 zł za wizytę
Czy w ogóle przenieść się do tej właśnie i prowadzić prywatnie
Czy zostac u tej mojej starej prywatnie
Ja w tej ciazy nie powinnam podejmować żadnych decyzji bo jakoś jestem mało zrównoważona. Najpierw namieszałam z córki żłobkiem i jesteśmy 600 zł w plecy. Teraz ginekolog do której się umówiłam prywatnie u której prowadziłam pierwsza ciążę wysłała mi przypomnienie o wizycie 22.10 i informacje ze wizyta podrożała z 290 na 350. No i teraz mam zagwostke
Czy prowadzić na nfz bo mam w razie co umówionego lekarza na 13.11 a teraz w piątek iść do lekarki do której już chodziłam tak awaryjnie jest bardzo dobra i też bierze 350 zł za wizytę
Czy w ogóle przenieść się do tej właśnie i prowadzić prywatnie
Czy zostac u tej mojej starej prywatnie
Nath096
Hej. Ja jak zwykle trochę mdłości z rana i już jest ok. Mam nadzieję,że tak zostanie. Na wieczór wizyta u fizjoterapeuty z córką,mam nadzieję,że nie zaśnie w aucie ,a potem będziemy bawić do polnocy
Jest prawie połowa października więc proponuję,żebyśmy ustały termin kiedy zamykamy grupę,każdy będzie mógł się określić czy zostaje i chce kontynuować znajomość
Tak swoją drogą jak czytam ile płacicie za wizyty to mnie słabi,ja za wizytę u mojej gin place 200zl. A w poprzedniej ciąży 180zl. Ale może też przez to,że mała mieścina,nie wiem.
Jest prawie połowa października więc proponuję,żebyśmy ustały termin kiedy zamykamy grupę,każdy będzie mógł się określić czy zostaje i chce kontynuować znajomość
Tak swoją drogą jak czytam ile płacicie za wizyty to mnie słabi,ja za wizytę u mojej gin place 200zl. A w poprzedniej ciąży 180zl. Ale może też przez to,że mała mieścina,nie wiem.
Ostatnio płaciłam 400, a 1,5 roku temu 250Hej. Ja jak zwykle trochę mdłości z rana i już jest ok. Mam nadzieję,że tak zostanie. Na wieczór wizyta u fizjoterapeuty z córką,mam nadzieję,że nie zaśnie w aucie ,a potem będziemy bawić do polnocy
Warszawa
Nath096
Wydaje mi się ,że miejoscowoc ma znaczenie ,w większych miastach pewnie lekarze wołają więcej.Ostatnio płaciłam 400, a 1,5 roku temu 250
Warszawa
Meluzynaa
Ja dzisiaj zaliczyłam wizytę i USG w Enelmed. Stwierdziłam, że jak mam pakiet to skorzystam. Dostałam też już skierowanie na prenatalne.
Wg USG wszystko ok. Kolejny raz potwierdza się, że ciąża młodsza ok tygodnia i dziś 8+0. Ciekawa jestem jak to dokładnie wyjdzie na prenatalnych. Czy będziemy liczyć datę wg USG.
A tak poza tym mam mdłości. Czasami tylko rano a czasami aż do wieczora się utrzymują. Ciężko kawę wypić, ale przy 10miesięczniaku nie mam wyjścia. Łączę się w bólu z Wami, bo czytałam, że nie tylko u mnie ten problem.
Jeszcze okropne zmęczenie mnie dopada co któryś dzień a ja jak zwykle nie umiem spać w dzień.
Czekam na zapowiadaną poprawę pogody od jutra
Wg USG wszystko ok. Kolejny raz potwierdza się, że ciąża młodsza ok tygodnia i dziś 8+0. Ciekawa jestem jak to dokładnie wyjdzie na prenatalnych. Czy będziemy liczyć datę wg USG.
A tak poza tym mam mdłości. Czasami tylko rano a czasami aż do wieczora się utrzymują. Ciężko kawę wypić, ale przy 10miesięczniaku nie mam wyjścia. Łączę się w bólu z Wami, bo czytałam, że nie tylko u mnie ten problem.
Jeszcze okropne zmęczenie mnie dopada co któryś dzień a ja jak zwykle nie umiem spać w dzień.
Czekam na zapowiadaną poprawę pogody od jutra
reklama
Koleżanka płaciła 650, także mój jest z tych tańszychWydaje mi się ,że miejoscowoc ma znaczenie ,w większych miastach pewnie lekarze wołają więcej.
Jakbym miała czas, to rozważyłabym chodzenie na NFZ.