reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Ja również odpuszczam. Nie znajdziesz tętna bo dzidzia ucieknie i stres od razu lvl100.

Wolę sobie później dorzucić do detektora oddech dla dziecka, to już jest przydatne!

Monitor oddechu mamy taki do pieluszki podpinany. Używałam do każdej z dziewczyn . Mega przydatna rzecz.
Z Zosia detektora używałam od 12 tyg jak miałam jakieś myśli słabe. Udawało się szybko znaleźć. Ale jeszcze z tydzień polezy i poczeka :)

szczerze mówiąc też się skłaniam teraz ku CC . Choć wiem że to poważna operacja. Zobaczymy jak się wszytko potoczy.

Ja niestety będę robiła mimo tego, że na 100% dostanę diagnozę. Niestety doktor się upiera, bo inaczej nie postawi diagnozy w karcie ciąży 😆
W drugiej ciąży też mi kazał . Nie wypiłam, mąż przyniósł mi zestaw mc Donalda 😂😂😂 i też wyszło ok 190 jak w pierwszej ciąży a ile przyjemności …

A mi samo wypicie tego nie przeszkadza 🙈 No mile nie jest,ale daje radę. Gorzej jak siedzę po tym,bo mi się takim słodkim odbija,że się boje ,że to zwrócę 🙈 Za tydzień idę na glukozę na czczo ,w zeszłej ciąży cukrzyca i wydaje mi się,że w tej też mnie nie ominie 🙄🤷

Mi w ogóle jest niedobrze z rana. Mdli mnie bardzo już po przebudzeniu. Potem w ciągu dnia jest już znośnie. Byłam kawoszką. Odkąd zaszłam w ciążę odrzuciło mnie od kawy. Wczoraj pierwszy raz zrobiłam sobie taką słabą filiżankę, ale wypiłam trzy łyki i już nie wróciłam do niej😂

Mi w ogóle jest niedobrze z rana. Mdli mnie bardzo już po przebudzeniu. Potem w ciągu dnia jest już znośnie. Byłam kawoszką. Odkąd zaszłam w ciążę odrzuciło mnie od kawy. Wczoraj pierwszy raz zrobiłam sobie taką słabą filiżankę, ale wypiłam trzy łyki i już nie wróciłam do niej😂
Mnie najbardziej mdli w nocy. Myślałam, że zwymiotuję.

Mnie mdli od rana do nocy i też właśnie odrzuca od kawy. W poprzedniej ciąży mogłam pić bez problemu.

reklama
Hejka 🙂 od wczoraj mam ciążowy rollercoaster uczuć plus wymioty i mdłości... Czekam na II trymestr jak dziecko na czekolade 🤩
Jeśli chodzi o glukozę to nie wiem jak to się skończy... W pierwszej ciąży za pierwszym razem zwymiotowałam a za drugim razem udało się a w drugiej 2 razy się nie udało i lipaaa ..

Do góry