reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Milo, ze pytasz ☺️
Niestety dalej troche w stanie zawieszenia, z OM 7+1, z usg 5+1.
Pecherzyk w macicy, ale zarodek jeszcze bez akcji serca, lekarz mowil, ze ta kolejna wizyta juz wszystko wyjasni. Jestem umowiona znow na 12.10.
Jeśli takie przesunięcie Ci się zgadza z obliczeniami, to na ten moment obraz USG jest ok🙂 Trzymam kciuki za kolejną wizytę.

reklama
Jeśli takie przesunięcie Ci się zgadza z obliczeniami, to na ten moment obraz USG jest ok🙂 Trzymam kciuki za kolejną wizytę.
Jedyne co mi nie pasuje to to, ze ciaza musialaby byc ze stosunku 01.09 a to byl juz 24 dc, wydaje mi sie strasznie pozno na owulacje 😅
No nic, nie bede sie nad tym zamartwiac, bo i tak nic nie zmienie. Oby te dwa tygodnie mi szybko zlecialy 🤞🏻

Beta piękna , ponoc przy wartości 1000 już coś widać na USG :-)

Ja miałam wizytę u ginekologa na NFZ na 15 października i mi ją odwołali 🫣 Wygląda na to że będę musiała szukać nowego miejsca bo umawiałam się w sierpniu 😅
Ja na NFZ umawiałam się w połowie września to pierwszy możliwy termin 25 listopada 🙈 i weź tu decyduj się na dzieci nie chodząc prywatnie

Jedyne co mi nie pasuje to to, ze ciaza musialaby byc ze stosunku 01.09 a to byl juz 24 dc, wydaje mi sie strasznie pozno na owulacje 😅
No nic, nie bede sie nad tym zamartwiac, bo i tak nic nie zmienie. Oby te dwa tygodnie mi szybko zlecialy 🤞🏻
mnie wychodzi dokładnie tak samo i też mi się to już wydawało późno na owulacje

reklama
Do góry