Ja nie bylam jeszcze nawet na wizycie
Ja to samo , pierwsza wizytę mam we wtorek 11 października nie mogę się doczekać !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie bylam jeszcze nawet na wizycie
Na to liczę, a nawet ze juz w listopadzie zacznie być lepiejHaha do kibelka? biedna, oby do świat minęło
Ja mam besafe, wstawilam wcześniej zdjęcie. W ostatniej ciąży bardzo mi się sprawdzał. Muszę go tylko znaleźć, bo nie pamiętam gdzie go schowałamSprawdzoneale jeszcze poczekam na potwierdzenie Fasolki :-)
A Ty co wybralas?
Ijngle bells, jingle bells az sobie zaspiewalam!
Ja się tam stresuje że od początku ciąży oprócz czasami braku apetytu nic mi nie jestMam podobnie jak ty więc ci nie pomogę
Wczoraj nie miałam objawów i już panika, o 5.30 obudziły mnie mdłości i już ok
kupiliśmy od dewelopera, Stary jest w trakcie wykończenia, ale za nim on to wykończy to ja się chyba wykończęNo to czekamy az minie "ten" czas i cieszymy sie razem :-)))
Wykonczeniowka czy kupowaliscie gotowy?:-)
Wg poprzedniego usg to teraz wychodziloby jakies 7+3który tydzień u Ciebie
Ja będę miała dopiero założona 20.10 i to będzie 12 tydzień. U nas w medicover położna zakłada. Przed każda wizyta u ginekologa jest wizyta u położnej i ona mierzy ciśnienie, waży i uzupełnia kartę ciąży o wyniki badań itd, żeby lekarz na wizycie mógł skupić się już tylko na reszcieA macie już założona kartę ciąży? Mi polozna na założyć dopiero przed następna wizyta to będzie 10 tydzień
Zdecydowanie. My tak od ponad 2 lat mamy codzienny kontakt. Na początku cieżko było to ogarnąć, tyle wiadomości ale można wyciszyć i nadrabiać jak ma się czasNa mss szybszy i łatwiejszy sposób komunikacji. Też na takiej jestem z czasem właśnie przeszłyśmy z zamkniętego na mss
kocham klimat świątecznyMąż kupił wczoraj świeczkę o takim idealnie świątecznym zapachu synuś właśnie spi, a ja sobie zaparzyłam zimowa herbatę w świątecznym kubku i wcinam mandarynki… omg. mam ochote puścić świąteczne piosenki
może po prostu przechodzisz „bezobjawowo”? Trzymam kciuki żeby tak było !Wg poprzedniego usg to teraz wychodziloby jakies 7+3
Last Christmas tra, la, la, la, la, la ….Mąż kupił wczoraj świeczkę o takim idealnie świątecznym zapachu synuś właśnie spi, a ja sobie zaparzyłam zimowa herbatę w świątecznym kubku i wcinam mandarynki… omg. mam ochote puścić świąteczne piosenki
Trzymam kciuki będzie dobrze jeśli macie plan na przeprowadzkę , żeby święta były już w nowym domku to musi tak byćkupiliśmy od dewelopera, Stary jest w trakcie wykończenia, ale za nim on to wykończy to ja się chyba wykończę