Już doczytałam no to jeszcze mam czas żeby przemyśleć ten zakupdziewczyny wyżej pisały ze 12-16 tc
reklama
KarolinaDD
Fanka BB :)
A macie już założona kartę ciąży? Mi polozna na założyć dopiero przed następna wizyta to będzie 10 tydzień
Ja miałam zakładana w 8tc
Ja nie mam, jak byłam na wizycie to miałam plamienia i ginka powiedziała że na następnej wizycie założyA macie już założona kartę ciąży? Mi polozna na założyć dopiero przed następna wizyta to będzie 10 tydzień
łącze się z Tobą w bólu. Ja kilka dni temu takŻe walczyłam z bólem głowy. Masakra. Kilka dni wyciętych z Życia. Można powiedzieć ze dopiero wczoraj ból odpuścił.zazdroszczę… ( u mnie już trzeci dzień ból głowy, czuje się jakby ktoś mnie rozjechał
Migotka28
Na mss szybszy i łatwiejszy sposób komunikacji. Też na takiej jestem z czasem właśnie przeszłyśmy z zamkniętego na mssHejka!
Chwile mnie nie było bo samopoczucie fatalne. Czasem nawet nie mogę czytać bo zaraz mnie mdli jeszcze bardziej :/
Do końca tygodnia zostaje w domu na opiece bo córeczka mi się przeziębiła.
Ja mam detektor angel sound czy jakoś tak. Kupiłam używany. Wrzucę zdjęcie. Napewno teraz też będę używać jeśli coś bedzie mnie niepokoić. W ciąży z córka miałam sporo stresu bo mało się ruszała wiec mnie to uspokajało.
Co do grupy zamkniętej, jestem jak najbardziej za. Byłam na innym forum na kwietniowych2020 to do dzisiaj mamy kontakt na grupie na messenger
tak mam założona. Wczoraj na wizycie (pierwszej) już została założona .A macie już założona kartę ciąży? Mi polozna na założyć dopiero przed następna wizyta to będzie 10 tydzień
Migotka28
Tak, na pierwszej wizycie. Było serduszko i od razu założyliA macie już założona kartę ciąży? Mi polozna na założyć dopiero przed następna wizyta to będzie 10 tydzień
reklama
Ellie2021
Z tym insafe trzeba zwrócić uwagę, że go się przekłada pomiędzy siedzeniem i nie w każdym aucie się tak daZajmij czyms glowe. Poczytaj ksiazke, poogladaj odmozdzajace seriale. Nie mysl za duzo bo to nie pomaga. Lepiej zajac czyms mysli a niech wszystko toczy sie swoim biegiem. Bedzie dobrze :-))
Ja wlasnie obczajalam uzywki tego zielonego pasa na allegro insafe bodajrze i nad nim sie pochyle bo te materialowe nie przemawiaja do mnie zwlaszcza ze czasami jestem pasazer czasami prowadze i za duzo przepinania
Podziel się: