reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
O proszę. Ja też się zastanawiam nad takim urządzeniem, ale boje się że tętna nie złapie i będę panikować :( myślałam nad zakupem po prenatalnych. Powiesz jaki masz detektor??
Dziewczyny a w sumie - co da Wam
Wg Was deketor oprócz być może niepotrzebnego stresu?
Nieprawidłowości nie wyłapiecie, dziecka tym nie uratujecie, nie pomoże on w niczym.

Jestem już po i jest serduszko! 😍 Aż lezka poleciała. Ciaza o 3 dni młodsza z usg niż z OM. Termin porodu na 26 maj 😊 Na dzień dzisiejszy bardzo ładnie rośnie zarodek.
No i dostałam skierowanie na prenatalne, pakiet badań na krew i mocz. Kolejna wizyta 31.10, a badania 28.10.

Aaa, tak się cieszę, że na dzień dzisiejszy wszystko dobrze, ojej 😄

Na to liczę, a nawet ze juz w listopadzie zacznie być lepiej 🙏

Ja mam besafe, wstawilam wcześniej zdjęcie. W ostatniej ciąży bardzo mi się sprawdzał. Muszę go tylko znaleźć, bo nie pamiętam gdzie go schowałam 🤪

Widzisz, umknelo mi:-) zadowolona z niego bylas? Bo kurde wlasnie te adaptery wydaja mi sie ze w razie wypadku i tak uciskaja brzuszek u dolu... a ten insafe ma jednak odciagniecie i dzieki temu z 3 robia sie 4punktowe... i rozkminiam bo akurat w poprzedniej ciazy nie mialam takiego bajeru i zalowalam.
kupiliśmy od dewelopera, Stary jest w trakcie wykończenia, ale za nim on to wykończy to ja się chyba wykończę 🤣

Najgorsze 🥴🥴 nie wspominam dobrze wykonczeniowki wiec - wspolczuje, oby szybko i bezproblemowo poszlo.... i te swieta w nowym domu 😊

Widzisz, umknelo mi:-) zadowolona z niego bylas? Bo kurde wlasnie te adaptery wydaja mi sie ze w razie wypadku i tak uciskaja brzuszek u dolu... a ten insafe ma jednak odciagniecie i dzieki temu z 3 robia sie 4punktowe... i rozkminiam bo akurat w poprzedniej ciazy nie mialam takiego bajeru i zalowalam.

Najgorsze 🥴🥴 nie wspominam dobrze wykonczeniowki wiec - wspolczuje, oby szybko i bezproblemowo poszlo.... i te swieta w nowym domu 😊
No ja byłam z niego zadowolona, nie uciskal mi brzucha, tylko dotykał go bliżej spojenia. Ale tego uniknąć się nie da, jak go znajdę to napisze może coś więcej, bo teraz to tak tylko z pamięci 🤪

Trzymam kciuki będzie dobrze 🙃😉 jeśli macie plan na przeprowadzkę , żeby święta były już w nowym domku to musi tak być 😉
plan mamy już na koniec października 🙈 już nie mogę się doczekać, od pół roku siedzę z dziewczynami na działce, teraz w sumie pomieszkuje u rodziców, bo tak smutno samej, poza tym zimno i trzeba palić w piecu, ale nie jest łatwo w 7 osób na 47 m2 😂😂

reklama
Jestem już po i jest serduszko! 😍 Aż lezka poleciała. Ciaza o 3 dni młodsza z usg niż z OM. Termin porodu na 26 maj 😊 Na dzień dzisiejszy bardzo ładnie rośnie zarodek.
No i dostałam skierowanie na prenatalne, pakiet badań na krew i mocz. Kolejna wizyta 31.10, a badania 28.10.

Aaa, tak się cieszę, że na dzień dzisiejszy wszystko dobrze, ojej 😄
gratulacje, data idealna ! :D

pierwsze wykonczenie mieszkania to był dramat - myślałam ze nie przetrwamy tej próby 😂 teraz Stary już wie ze musi być tak jak mówię 🤣🤣🤣

Do góry