reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

reklama
O proszę. Ja też się zastanawiam nad takim urządzeniem, ale boje się że tętna nie złapie i będę panikować :( myślałam nad zakupem po prenatalnych. Powiesz jaki masz detektor??
Dziewczyny a w sumie - co da Wam
Wg Was deketor oprócz być może niepotrzebnego stresu?
Nieprawidłowości nie wyłapiecie, dziecka tym nie uratujecie, nie pomoże on w niczym.

Jestem już po i jest serduszko! 😍 Aż lezka poleciała. Ciaza o 3 dni młodsza z usg niż z OM. Termin porodu na 26 maj 😊 Na dzień dzisiejszy bardzo ładnie rośnie zarodek.
No i dostałam skierowanie na prenatalne, pakiet badań na krew i mocz. Kolejna wizyta 31.10, a badania 28.10.

Aaa, tak się cieszę, że na dzień dzisiejszy wszystko dobrze, ojej 😄

Na to liczę, a nawet ze juz w listopadzie zacznie być lepiej 🙏

Ja mam besafe, wstawilam wcześniej zdjęcie. W ostatniej ciąży bardzo mi się sprawdzał. Muszę go tylko znaleźć, bo nie pamiętam gdzie go schowałam 🤪

Widzisz, umknelo mi:-) zadowolona z niego bylas? Bo kurde wlasnie te adaptery wydaja mi sie ze w razie wypadku i tak uciskaja brzuszek u dolu... a ten insafe ma jednak odciagniecie i dzieki temu z 3 robia sie 4punktowe... i rozkminiam bo akurat w poprzedniej ciazy nie mialam takiego bajeru i zalowalam.
kupiliśmy od dewelopera, Stary jest w trakcie wykończenia, ale za nim on to wykończy to ja się chyba wykończę 🤣

Najgorsze 🥴🥴 nie wspominam dobrze wykonczeniowki wiec - wspolczuje, oby szybko i bezproblemowo poszlo.... i te swieta w nowym domu 😊

Widzisz, umknelo mi:-) zadowolona z niego bylas? Bo kurde wlasnie te adaptery wydaja mi sie ze w razie wypadku i tak uciskaja brzuszek u dolu... a ten insafe ma jednak odciagniecie i dzieki temu z 3 robia sie 4punktowe... i rozkminiam bo akurat w poprzedniej ciazy nie mialam takiego bajeru i zalowalam.

Najgorsze 🥴🥴 nie wspominam dobrze wykonczeniowki wiec - wspolczuje, oby szybko i bezproblemowo poszlo.... i te swieta w nowym domu 😊
No ja byłam z niego zadowolona, nie uciskal mi brzucha, tylko dotykał go bliżej spojenia. Ale tego uniknąć się nie da, jak go znajdę to napisze może coś więcej, bo teraz to tak tylko z pamięci 🤪

Trzymam kciuki będzie dobrze 🙃😉 jeśli macie plan na przeprowadzkę , żeby święta były już w nowym domku to musi tak być 😉
plan mamy już na koniec października 🙈 już nie mogę się doczekać, od pół roku siedzę z dziewczynami na działce, teraz w sumie pomieszkuje u rodziców, bo tak smutno samej, poza tym zimno i trzeba palić w piecu, ale nie jest łatwo w 7 osób na 47 m2 😂😂

reklama
Jestem już po i jest serduszko! 😍 Aż lezka poleciała. Ciaza o 3 dni młodsza z usg niż z OM. Termin porodu na 26 maj 😊 Na dzień dzisiejszy bardzo ładnie rośnie zarodek.
No i dostałam skierowanie na prenatalne, pakiet badań na krew i mocz. Kolejna wizyta 31.10, a badania 28.10.

Aaa, tak się cieszę, że na dzień dzisiejszy wszystko dobrze, ojej 😄
gratulacje, data idealna ! :D

pierwsze wykonczenie mieszkania to był dramat - myślałam ze nie przetrwamy tej próby 😂 teraz Stary już wie ze musi być tak jak mówię 🤣🤣🤣

Do góry