ForgetMeeNot
Fanka BB :)
ooo to jesteśmy w tym samym wieku praktycznieJa 37,a w zasadzie za 13 dni 38
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo to jesteśmy w tym samym wieku praktycznieJa 37,a w zasadzie za 13 dni 38
dokładnie tak@ForgetMeeNot Wspolczuje bo najgorzej jak nie da sie pomoc cierpiacemu dziecku... chociaz jako mama chcialabys zabrac ten bol.
Beta po przekroczeniu 6 tys może przyrastać poniżej tych 66% dlatego na tym etapie od oceny prawidłowości ciąży jest usg beta do czasu usgA Ty z ktorego maja? :-)
U mnie z OM jest na 30.05 ale synka urodzilam 3 tyg wczesniej wiec mniemam ze tu tez sie moze pospieszyc i wcelowac w 18 maj
Powtorz bete za 2 dni i sprawdz przyrost. Powinjen byc od 66-100% wiekszy i wtedy bedziesz wiedziec czy rozwija sie prawidlowo a nie datowo :-) bo z datami roznie... nie zawsze mamy Owu w tym momencie w jakim nam sie wydaje.
Przy takich wartościach nie sprawdza się czy przyrost jest w normie powyżej 1000 beta zwalnia. Chodziło mi bardziej o to czy któraś z Was miała podobny wynik w tym czasie.A Ty z ktorego maja? :-)
U mnie z OM jest na 30.05 ale synka urodzilam 3 tyg wczesniej wiec mniemam ze tu tez sie moze pospieszyc i wcelowac w 18 maj
Powtorz bete za 2 dni i sprawdz przyrost. Powinjen byc od 66-100% wiekszy i wtedy bedziesz wiedziec czy rozwija sie prawidlowo a nie datowo :-) bo z datami roznie... nie zawsze mamy Owu w tym momencie w jakim nam sie wydaje.
Zbadac musiałam lekarz kazał mieści się w widełkachMieści się w widełkach z labo? Jeśli tak to jest ok. Na tak zaawansowanym etapie ciąży już się raczej nie bada bety więc ciężko porównać
Ja 5+4 miałam 3871Przy takich wartościach nie sprawdza się czy przyrost jest w normie powyżej 1000 beta zwalnia. Chodziło mi bardziej o to czy któraś z Was miała podobny wynik w tym czasie.
Wiem dokładnie kiedy była owulacja to ciąża po in vitro.
5+4 u mnie było 2552 czyli podobnieJa 5+4 miałam 3871
Z tego co wiem, przy invitro są inne normu bhcg w poszczególnych tygodniach.Przy takich wartościach nie sprawdza się czy przyrost jest w normie powyżej 1000 beta zwalnia. Chodziło mi bardziej o to czy któraś z Was miała podobny wynik w tym czasie.
Wiem dokładnie kiedy była owulacja to ciąża po in vitro.