reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
A Ty z ktorego maja? :-)

U mnie z OM jest na 30.05 ale synka urodzilam 3 tyg wczesniej wiec mniemam ze tu tez sie moze pospieszyc i wcelowac w 18 maj 😎

Powtorz bete za 2 dni i sprawdz przyrost. Powinjen byc od 66-100% wiekszy i wtedy bedziesz wiedziec czy rozwija sie prawidlowo a nie datowo :-) bo z datami roznie... nie zawsze mamy Owu w tym momencie w jakim nam sie wydaje.
Beta po przekroczeniu 6 tys może przyrastać poniżej tych 66% :) dlatego na tym etapie od oceny prawidłowości ciąży jest usg :) beta do czasu usg :)

A Ty z ktorego maja? :-)

U mnie z OM jest na 30.05 ale synka urodzilam 3 tyg wczesniej wiec mniemam ze tu tez sie moze pospieszyc i wcelowac w 18 maj 😎

Powtorz bete za 2 dni i sprawdz przyrost. Powinjen byc od 66-100% wiekszy i wtedy bedziesz wiedziec czy rozwija sie prawidlowo a nie datowo :-) bo z datami roznie... nie zawsze mamy Owu w tym momencie w jakim nam sie wydaje.
Przy takich wartościach nie sprawdza się czy przyrost jest w normie powyżej 1000 beta zwalnia. Chodziło mi bardziej o to czy któraś z Was miała podobny wynik w tym czasie.
Wiem dokładnie kiedy była owulacja to ciąża po in vitro.

reklama
Przy takich wartościach nie sprawdza się czy przyrost jest w normie powyżej 1000 beta zwalnia. Chodziło mi bardziej o to czy któraś z Was miała podobny wynik w tym czasie.
Wiem dokładnie kiedy była owulacja to ciąża po in vitro.
Z tego co wiem, przy invitro są inne normu bhcg w poszczególnych tygodniach. :)
Na forum krąży tabelka z normami do invitro.
@olka11135 masz może tabelę i podeślesz? :)

Do góry