Lily of the Valley ©
Zaciekawiona BB
U mnie 36, Kropek moze mi sprawic prezent w maju na urodziny 37 :-)
Ooo to u mnie tak samo
O żesz dwa szczęścia
Tiaaa.. I podwójny stres aktualnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 36, Kropek moze mi sprawic prezent w maju na urodziny 37 :-)
O żesz dwa szczęścia
Po dzisiejszej nerwowej sytuacji w pracy też skłaniam się na przejście na l4. Ponadto dookoła zasmarkane i kichające dzieciaczki, krzyczące, popychające się do tego nieprzewidywalne dziecko z zespołem Aspargera-kochany, ale bywa wybuchowy i agresywny :/ Już mi się tęskni za pracą, ale siła wyższa.Witajcie.
Przepraszam, że ostatnio jestem nieaktywna, ale dopadły mnie mdłości plus wymioty. Jeśli chodzi o jedzenie w ogóle nie mam ochoty na nic, wręcz wmuszam w siebie. Do tego doszła jeszcze nerwówka w pracy, więc dzisiaj na wizycie zdecydowałam, że idę na L4. Muszę odpocząć fizycznie i psychicznie.
Widziałam rozmowę o badaniach prenatalnych, teraz z racji wieku mam te NFZ i z nich skorzystam ( USG plus pappa). W poprzednich ciążach po prostu badania 12 tydzień i połówkowe robiłam prywatne u lekarza z uprawnieniami.
Poniżej moja dzisiejsza kuleczka już przekroczyła 2 cm. Termin porodu 5 maja
Ja 37,a w zasadzie za 13 dni 38Czytam o tym że dużo z was ma już wiek powyżej 35 lat. Pochwalcie się ile macie dokladnie
Ja mam 29 w tym roku
Ooo to u mnie tak samo
Tiaaa.. I podwójny stres aktualnie
Dziewczyny beta z dzisiaj 8421 jestem 6t3d nie jest za niska?
Mdlosci mdłościami, brak apetytu, ok, ale Wam też tak przestaje smakować ogólnie jedzenia? Ja jestem mięsna osoba, ale mi ono nie wchodzi w smaku, tak po prostu?
Mieści się w widełkach z labo? Jeśli tak to jest ok. Na tak zaawansowanym etapie ciąży już się raczej nie bada bety więc ciężko porównaćDziewczyny beta z dzisiaj 8421 jestem 6t3d nie jest za niska?
a jakie masz normy i jaka była poprzednio?Dziewczyny beta z dzisiaj 8421 jestem 6t3d nie jest za niska?