reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

Ja mam 24, jak urodzę w kwietniu/maju to potem w czerwcu 25 😀
Jak rodziłam pierwszego to też miałam 24 lata i byłam najmłodsza na oddziale. Kilkanaście lat wcześniej koleżanka jak rodziła w tym wieku to była najstarsza. Widać jak nam się to wszystko poprzesuwało w dzisiejszych czasach.
Teraz mam 31, ale wiek to tylko liczba ;)

reklama
Mdlosci mdłościami, brak apetytu, ok, ale Wam też tak przestaje smakować ogólnie jedzenia? Ja jestem mięsna osoba, ale mi ono nie wchodzi w smaku, tak po prostu? 😄
Ja też tak mam, zawsze lubiłam jeść, a teraz to w siebe wmuszam jedzenie. W pierwszej ciąży tolerowałam tylko chleb z Nutella, w drugiej jajko na miękko i sałatkę jarzynową, teraz to najchętniej bym nic nie jadła.

Jak rodziłam pierwszego to też miałam 24 lata i byłam najmłodsza na oddziale. Kilkanaście lat wcześniej koleżanka jak rodziła w tym wieku to była najstarsza. Widać jak nam się to wszystko poprzesuwało w dzisiejszych czasach.
Teraz mam 31, ale wiek to tylko liczba ;)

Ja miałam 23 jak synka 😀 ale mam koleżanki które już tez są mamami a mam tez takie które o tym jeszcze wcale nie myślą. Także masz racje, wiek to tylko liczba, wiadomo ze na dziecko trzeba czuć się gotowym i trzeba je chcec 😀

Mdlosci mdłościami, brak apetytu, ok, ale Wam też tak przestaje smakować ogólnie jedzenia? Ja jestem mięsna osoba, ale mi ono nie wchodzi w smaku, tak po prostu? 😄
mam to samo!! I dużo rzeczy mi dziwnie smakuje 😂
A Ty z ktorego maja? :-)

U mnie z OM jest na 30.05 ale synka urodzilam 3 tyg wczesniej wiec mniemam ze tu tez sie moze pospieszyc i wcelowac w 18 maj 😎

Powtorz bete za 2 dni i sprawdz przyrost. Powinjen byc od 66-100% wiekszy i wtedy bedziesz wiedziec czy rozwija sie prawidlowo a nie datowo :-) bo z datami roznie... nie zawsze mamy Owu w tym momencie w jakim nam sie wydaje.
chyba nie ma reguły, pierwsza córka 2 tyg przed terminem, druga 5 dni po 🙈

reklama
Do góry