reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

reklama
A Ty z ktorego maja? :-)

U mnie z OM jest na 30.05 ale synka urodzilam 3 tyg wczesniej wiec mniemam ze tu tez sie moze pospieszyc i wcelowac w 18 maj 😎

Powtorz bete za 2 dni i sprawdz przyrost. Powinjen byc od 66-100% wiekszy i wtedy bedziesz wiedziec czy rozwija sie prawidlowo a nie datowo :-) bo z datami roznie... nie zawsze mamy Owu w tym momencie w jakim nam sie wydaje.
Beta po przekroczeniu 6 tys może przyrastać poniżej tych 66% :) dlatego na tym etapie od oceny prawidłowości ciąży jest usg :) beta do czasu usg :)

A Ty z ktorego maja? :-)

U mnie z OM jest na 30.05 ale synka urodzilam 3 tyg wczesniej wiec mniemam ze tu tez sie moze pospieszyc i wcelowac w 18 maj 😎

Powtorz bete za 2 dni i sprawdz przyrost. Powinjen byc od 66-100% wiekszy i wtedy bedziesz wiedziec czy rozwija sie prawidlowo a nie datowo :-) bo z datami roznie... nie zawsze mamy Owu w tym momencie w jakim nam sie wydaje.
Przy takich wartościach nie sprawdza się czy przyrost jest w normie powyżej 1000 beta zwalnia. Chodziło mi bardziej o to czy któraś z Was miała podobny wynik w tym czasie.
Wiem dokładnie kiedy była owulacja to ciąża po in vitro.

reklama
Przy takich wartościach nie sprawdza się czy przyrost jest w normie powyżej 1000 beta zwalnia. Chodziło mi bardziej o to czy któraś z Was miała podobny wynik w tym czasie.
Wiem dokładnie kiedy była owulacja to ciąża po in vitro.
Z tego co wiem, przy invitro są inne normu bhcg w poszczególnych tygodniach. :)
Na forum krąży tabelka z normami do invitro.
@olka11135 masz może tabelę i podeślesz? :)

Do góry