reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

Może któraś mi podpowie co mam zrobić w piątek 😁 otóż biorę luteinę 3 razy dziennie (dopochwowo) i zastanawiam się czy przed wizyta mam brać ta popołudniowa dawkę czy po wizycie🤔 o 16 tabletki a wizytę mam na 17.20. Czy to nie przeszkodzi jakoś w badaniu?
Troche swiruje i zastanawiam się czy jak zaaplikuje ją sobie później, przesunięcie o jakieś 2 godziny to nic się nie stanie 😅
Nic się nie stanie, nawet jakbyś pominęła jedną tabletkę 😊

reklama
Może któraś mi podpowie co mam zrobić w piątek 😁 otóż biorę luteinę 3 razy dziennie (dopochwowo) i zastanawiam się czy przed wizyta mam brać ta popołudniowa dawkę czy po wizycie🤔 o 16 tabletki a wizytę mam na 17.20. Czy to nie przeszkodzi jakoś w badaniu?
Troche swiruje i zastanawiam się czy jak zaaplikuje ją sobie później, przesunięcie o jakieś 2 godziny to nic się nie stanie 😅
Może zaaplikuj wcześniej żeby się szybciej rozpuściło. Ale to nie powinno przeszkadzać

Na pewno spać osobno jeśli jest taka możliwość. To dużo daje. Zdrowia dla Was :)
Dzięki śpimy jyz osobno od tygodnia bo juz zaczynało go rozbierać. Pije herbatki z imbirem cytrynka i miodem. Nawet w maseczce chodzę obym nic nie zlapala, jeszcze przeziebienie to pal licho ale ja jak mam gardło chore to zawsze zle się kończy na antybiotyku.

U mnie jutro druga wizyta. Na pierwszej byłam w 6+1 według OM a według usg było 5+6 i było to 9.09 wiec już sporo czasu minęło. Był zarodek ale serduszka nie widziała.
Wierze, że wszystko jest dobrze i serduszko mocno bije a dzidzia urosła i ma się dobrze.
Trzymajcie kciuki ❤️
O której wizytujesz? Czekamy na same dobre wieści :)

reklama
Do góry