reklama
Dziękuję Ci ;* wykorzystam każda opcje jeśli ta wredota czyt ból głowy wróci :*@Corabia na bol głowy polecam 2 rzeczy: szklanka zimnej wody ze szczyptą soli himalajskiej i prysznic. Daj znać czy pomoże, trzymam kciuki!
Edit: a na katar polecam inhalacje z solanki zabłockiej (uwaga jeśli się ma nadczynnosc tarczycy) z solą fizjologiczną.
Agnes4312
Moderator
Gratuluje serduszka i dobrze, że ta krew to tylko fałszywy alarm!U mnie też serduszko i 1.39 cm wg USG 7 tydzień 5 dzień czyli wychodzi termin na kwiecień
Ale miałam stresa od piątku. W piątek rano różowe plamienie. Po południu nie było śladu. Wczoraj wieczorem plamienie czerwone ( śluz podbarwiony na czerwono) i dzisiaj w porannych godzinach chlusnelo mi w pracy świeża krwią. Ogólnie to pożegnałam się z tą ciąża. Dobrze, że wizyta zaplanowana na dziś i tu taka niespodzianka, że wszystko ok . Nie ma śladów nie prawidłowości. Ani krwiaka ani nic więc w sumie nie wiadomo od czego. Dostałam luteinę i 2 tyg zwolnienia.am odpoczywać , ale mogę chodzić itp. Kolejna wizyta za 2 tyg
Ty mieszkasz w PL? Wiesz, że nasze "chodzone" l4 pozwala chodzić tylko do sklepu, apteki i lekarza? Zus robi dużo kontroli ciężarnym więc lepiej uważaj bo wg nich spacer na l4 jest zabroniony, choć ciężarnym mega potrzebny
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Ufff../ całe szczęście. GratulujeU mnie też serduszko i 1.39 cm wg USG 7 tydzień 5 dzień czyli wychodzi termin na kwiecień
Ale miałam stresa od piątku. W piątek rano różowe plamienie. Po południu nie było śladu. Wczoraj wieczorem plamienie czerwone ( śluz podbarwiony na czerwono) i dzisiaj w porannych godzinach chlusnelo mi w pracy świeża krwią. Ogólnie to pożegnałam się z tą ciąża. Dobrze, że wizyta zaplanowana na dziś i tu taka niespodzianka, że wszystko ok . Nie ma śladów nie prawidłowości. Ani krwiaka ani nic więc w sumie nie wiadomo od czego. Dostałam luteinę i 2 tyg zwolnienia.am odpoczywać , ale mogę chodzić itp. Kolejna wizyta za 2 tyg
Pewnie kamień z serca.
ForgetMeeNot
Gratulacje I witamyWitajcie.
Myślę że mogę do was dołączyć wczoraj na USG zarodek 0.5mm serducho uwidocznione. Termin na 6.05.
Agula_
Ja też miałam ciężki poród, wywoływany w 39tc przez nadciśnienie ciążowe. Rozwarcie nie postępowało, rodziłam 16h i 45min partych. Nie było lekko. Po porodzie powiedziałam , nigdy więcej!
Jakie dzisiaj samopoczucia?
Ja ostatnie dni kładę się z dzieckiem i zasypiam o 20. Wstaje 5:30 do pracy wiec tyle godzin snu dobrze mi robi bo jak chodziłam spać pozniej to w pewnym momencie w ciagu dnia czułam się jakby ktoś mi wtyczkę wyciągnął.
Jakie dzisiaj samopoczucia?
Ja ostatnie dni kładę się z dzieckiem i zasypiam o 20. Wstaje 5:30 do pracy wiec tyle godzin snu dobrze mi robi bo jak chodziłam spać pozniej to w pewnym momencie w ciagu dnia czułam się jakby ktoś mi wtyczkę wyciągnął.
Coś wspaniałego:* rosnijcie zdrowo !Witajcie.
Myślę że mogę do was dołączyć wczoraj na USG zarodek 0.5mm serducho uwidocznione. Termin na 6.05.
Dziewczynki znowu ja . Powiedzcie mi czy też tak macie ? Wczoraj mdłości a nawet wymioty a dziś kompletnie nic ..? W poprzednich ciążach jak miałam dolegliwości to non stop do piątego miesiąca czyt, wymiotowałam dzień na dzień i to przy obu ciążach .. teraz raz źle raz dobrze ? Czy to nie dobrze ? Xd
Agula_
Też tak mam, że raz lepiej się czuje raz gorzej.Dziewczynki znowu ja . Powiedzcie mi czy też tak macie ? Wczoraj mdłości a nawet wymioty a dziś kompletnie nic ..? W poprzednich ciążach jak miałam dolegliwości to non stop do piątego miesiąca czyt, wymiotowałam dzień na dzień i to przy obu ciążach .. teraz raz źle raz dobrze ? Czy to nie dobrze ? Xd
Dzisiaj rano nie wymiotowałam ale czuje cały czas kamień na żołądku :/ z reguły jak coś zjem to mija mi na trochę a potem wracają mdłości.
reklama
Szczęśliwa_mama_
Cześć gratuluję bijących serduszek moja wizyta dopiero w następną środę,sama nie mogę się już doczekać po pracy zawsze mam lekkie bóle brzucha, od czasu do czasu różowe bądź brązowe plamienia. Dziś za to dziwne bóle w klatce piersiowej, chwilowe ale trochę mnie zaniepokoiły, poprosiłam męża żeby to on dziś odwiózł dzieci do przedszkola, jeśli się powtórzą skonsultuje to z lekarzem.
Miłego dnia dziewczyny!
Miłego dnia dziewczyny!
Podziel się: