reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

Dziewczyny 7 wrześni byłam na pierwszym usg. W macicy widoczny pęcherzyk ciążowy o wym 9,98 x 7.94. Brak pęcherzyka żółtkowego. Następne usg 19 września. Ostatnia miesiączka 25 lipca. Przeważnie cykle 31-33 dni. Myślicie, że jest szansa że pijawi się jeszcze pęcgerzyk żółtkowy i zarodek. Na usg widać w pęcherzyku jakąś dziwna smuge. Beta w dniu usg ponad 4600

Załączniki

• F0E24354-6E07-40A2-BF5B-344EBDBEE6B4.jpeg
    F0E24354-6E07-40A2-BF5B-344EBDBEE6B4.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 68
  • 4026ECFA-9E68-4D97-9057-5BADEE71E8E7.jpeg
    4026ECFA-9E68-4D97-9057-5BADEE71E8E7.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 68
reklama
Ja też chodzę spać z dzieckiem. Z tym, że moje dziecko (21 miesiecy) chodzi spać po 23 🥴 do tego pobudki w nocy (dzisiaj cztery albo pięć). W dzień jestem okrutnie zmęczona i jest ciężko. Do tego dochodzą też napady głodu i bóle podbrzusza (takie okresowe). Nie jest źle ale mogłoby być lepiej.. Za to psychicznie słabo u mnie. W poniedziałek wieczorem (w ciagu dnia miałam wizytę) dostałam smsa od lekarki, że dodaje mi dodatkowy lek. Okazało się, że to heparyna. Nie mogę się pogodzić z decyzją lekarki o włączeniu heparyny i nie biorę jej póki co. Czekam do kolejnej wizyty, żeby o tym z nią porozmawiać.
A mogę zapytać czemu masz obawy przed heparyną? Czy miałaś jakieś poronienia wcześniej lub masz trombofilię?

No nie.... Teraz do kataru doszedł kaszel i chrypa... I co tu teraz robić? Jem kanapki z cebulą bo po czosnku jakoś boli mnie żołądek ale to niewiele pomaga.... Help

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry