Dziewczyny 7 wrześni byłam na pierwszym usg. W macicy widoczny pęcherzyk ciążowy o wym 9,98 x 7.94. Brak pęcherzyka żółtkowego. Następne usg 19 września. Ostatnia miesiączka 25 lipca. Przeważnie cykle 31-33 dni. Myślicie, że jest szansa że pijawi się jeszcze pęcgerzyk żółtkowy i zarodek. Na usg widać w pęcherzyku jakąś dziwna smuge. Beta w dniu usg ponad 4600
reklama
KarolinaDD
Fanka BB :)
wszystkie mamy nadzieje się nie opuszczać moja wizyta już jutro, aż mnie brzuch od rana boli z nerwówBardzo wszystkim dziękuję za wszystkie porady ;* cieszę się że tu z Wami jestem i mam nadzieję że będę do końca
Ewq9
M
Mój młody śpi w łóżeczkuMoja córcia to ma na to niestety patent i ciągnie mnie za włosy
Figazmakiem
Będzie dobrze! Pamiętaj, że Dzidzia czuje Twój stres masz już którąś wizytę, prawda? Zazdroszczę U nas jeszcze ponad 2 tyg do kolejnej, mam wrażenie, że miną wiekiwszystkie mamy nadzieje się nie opuszczać moja wizyta już jutro, aż mnie brzuch od rana boli z nerwów
Figazmakiem
A mogę zapytać czemu masz obawy przed heparyną? Czy miałaś jakieś poronienia wcześniej lub masz trombofilię?Ja też chodzę spać z dzieckiem. Z tym, że moje dziecko (21 miesiecy) chodzi spać po 23 do tego pobudki w nocy (dzisiaj cztery albo pięć). W dzień jestem okrutnie zmęczona i jest ciężko. Do tego dochodzą też napady głodu i bóle podbrzusza (takie okresowe). Nie jest źle ale mogłoby być lepiej.. Za to psychicznie słabo u mnie. W poniedziałek wieczorem (w ciagu dnia miałam wizytę) dostałam smsa od lekarki, że dodaje mi dodatkowy lek. Okazało się, że to heparyna. Nie mogę się pogodzić z decyzją lekarki o włączeniu heparyny i nie biorę jej póki co. Czekam do kolejnej wizyty, żeby o tym z nią porozmawiać.
KarolinaDD
to nasza pierwsza wizytaBędzie dobrze! Pamiętaj, że Dzidzia czuje Twój stres masz już którąś wizytę, prawda? Zazdroszczę U nas jeszcze ponad 2 tyg do kolejnej, mam wrażenie, że miną wieki
Ellie2021
Ja na razie oduczam córcię spania przy cycu i wieczorem już zasypia z tatą mamy progresM
Mój młody śpi w łóżeczku
reklama
Ellie2021
Może wybierz się do lekarza? On bd wiedział co pomoże i co możesz brać w ciążyNo nie.... Teraz do kataru doszedł kaszel i chrypa... I co tu teraz robić? Jem kanapki z cebulą bo po czosnku jakoś boli mnie żołądek ale to niewiele pomaga.... Help
Podziel się: