magdalena.
Fanka BB :)
zostań z nami!!Ja to sama nie wiem gdzie powinnam być pewnie że mam długie cykle to będzie termin na czerwiec, choć apka pokazuje na 30 mają poki co zostanę tutaj też trochę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zostań z nami!!Ja to sama nie wiem gdzie powinnam być pewnie że mam długie cykle to będzie termin na czerwiec, choć apka pokazuje na 30 mają poki co zostanę tutaj też trochę
Zobacz też czy nie masz historii na IKPO dzięki nie byłam nigdy w takiej sytuacji nie wiedziałam że można pobrać historie. Dobrze ze jesteście i pomożecie. Jutro będę pisać do kordynatorek
na ikp nie mam bo mam ta apkeZobacz też czy nie masz historii na IKP
Wspaniałe wieści i widokJa dziś byłam na usg, jest serduszko
CudnieJa dziś byłam na usg, jest serduszko
Pamietam jak my też włączyliśmy z wysoka gorączka u córki jak miała chyba 2 latka niecałe. U nas skończyło się szpitalem w nocy bo nie mogliśmy zbić a potem nagle przeszło.Hej dziewczyny! nie czytałam i nie odzywałam się 3 dni, wiec i tak nie nadrobię ja jestem wlansie od 3 dni na urlopie w Polsce i od 3 dni moj synek gorączkował… wczoraj w nocy dwa razy zabijaliśmy gorączkę ponad 40 stopni.. ja już byłam gotowa jechać do szpitala, ale na szczęście do akcji wkroczyła babcia z zimnymi okładami i swoimi babciowymi metodami na zwalczanie gorączki. Dzisiaj już jest dobrze, ufff. Ja jestem wykończona, 3 nieprzespane noce pod rząd, plecy wysiadają od ciągłego noszenia 10kg dziecka, No ale trudno, w tym momencie on był najważniejszy. Mdłości na szczęście już pomału usypują. Dzisiaj mam wizytę tutaj w Polsce prywatna, chce zobaczyć czy u malucha wszystko dobrze, miesiąc czekania na wizytę to długo
A co tam u was? Jak się czujecie?
I gratuluje wszystkich nowych serduszek!