reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

Tez mam przeboje z jelitami. Jak tylko zjem cos z bitą smietana (ktora uqielbiam) lub jakis fast food. Nawet dobra jakosciowa włoska pizza. I to co czujesz w toalecie to moim zdaniem jak jak u mnie pomieszanie zatwardzenia z rozwolnieniem. W gorze jelit jest rewolucja ktora chce wyjść 😆🙈a na dole jeszcze zatkane przez zatwardzenie. I ostatnio tez to byl taki bol ze balam się ze to jakoes skurcze. Ale szybko przyszlo wolniej poszlo i jest leoiej. 👍🙂 czas chyba więcej błonnika wprowadzić.

Wspolczuje Wam dziewczyny. Ja bym jednym ciagiem jadla. Mam wilczy apetyt. Jak sie przeglodze do mam miłości.
Dzisiaj kalafiorowa z ziemniaczami i pieczony dorsz z warzywami z piekarnika. Mmmmmmmmmm.
ja mam wrazenie ze gdybym sie nie powtrzymala to zarlabym na okraglo 🙈 masakra…1

Ja mialam w piatek wizyte u poloznej. Klasyczne badania w Szwecji. Pierwsze usg mam uwaga na…. 11 listopada 🙈 pojutrze ide prywatnie do polskiego ginka na usg. Pozniej kolejne mam 22 grudnia i juz koniec az do terminu porodu…

reklama
Cześć dziewczyny, właśnie dzwonil do mnie lekarz i mówił, że w czwartek mu coś wypadło a że chce mnie zobaczyć jak najszybciej to mam być dziś.. zaraz zwymiotuje z nerwów 🤢 dziś dopiero 5t 0d nie wiem co on tam chce zobaczyć 😰

reklama
Do góry