Ponoć do końca 1 trymestru,później łożysko robi robotę skończę to co mam zapisane by nie wyrzucać i finito.. Ale chyba stopniowo trzeba prawda? Czy skończą się i koniec?No to mamy podobnie. A mówił Ci może gin jak długo trzeba go brać?
reklama
W piątek mam wizytę i koniec I trymestru. Wypytam lekarza co i jak i dam znać. Myślałam że te wymioty i mdłości już się powoli będą wyciszać ale noc na to nie wskazujePonoć do końca 1 trymestru,później łożysko robi robotę skończę to co mam zapisane by nie wyrzucać i finito.. Ale chyba stopniowo trzeba prawda? Czy skończą się i koniec?
fryte3qa
Fanka BB :)
widać nitkę jak Fix. 5 centymetrów długości. Myślałam że to pępowina, ale mówi że nie. Pępowinę mierzył i badal przepływy..Czy to faktycznie było widać na usg ? Zaczęłam zgłębiać wiedzę I ciężko jest się podobno tego dopatrzeć. W którym jesteś tc ? Może jak lekarz na prenatalnym tego nie widział to ten lekarz z dziś mógł się pomylić. Koleżanką urodziła dziecko że stopą konsko szpotawą..I jak czytam to mógł być właśnie powód.
Załączniki
ewaa000000
Ja brałam jakiś tydzień po pobycie w szpitalu, wcześniej miałam luteinę dopochwowo, po duphastonie strasznie bolała mnie głowa i 2 razy wymiotowałam co wcześniej się nie zdarzyło, ale być może to było spowodowane pobytem w szpitalu bo odrzucało mnie jak patrzyłam na tamto jedzenie ichDziewczyny czy któraś z Was też bierze duphaston? Jeśli tak czy to możliwe, że mdłości nasilają się po zażyciu czy tylko mi się tak wydaję?
Loreleii
Faktycznie widać to. Ale gdzieś dziewczyny na forum pisały że niebezpieczne są te elementy oderwane. A tu widac jakby było w całości. To może nie przyczepi się do dziecka. Oby . Ale Faktycznie sprawdziłabym to jeszcze.widać nitkę jak Fix. 5 centymetrów długości. Myślałam że to pępowina, ale mówi że nie. Pępowinę mierzył i badal przepływy..
Wiem ze to może nie jest dobre miejsce, dobry czas. Ale może któraś z Was wsparłaby małego wojownika naszych przyjaciół
Mały wzrostem, wielki sercem – Wiktor walczy o samodzielność - Fundacja TIPTOP
Wiktor urodził się o czasie. Niestety nie obyło się bez komplikacji podczas porodu. W pierwszych chwilach życia chłopiec nie oddychał. Lekarze dali mu w dziesięciopunktowej skali APGAR zaledwie 3 punkty. Szanse były małe, rozpoczęła się walka o jego życie. Stwierdzono zamartwicę urodzeniową, a...
tiptop.com.pl
fryte3qa
jestem załamana... Najgorzej że jakiś specjalista w tej dziedzinie jest w Gdańsku a ja mieszkam na podkarpaciu...Faktycznie widać to. Ale gdzieś dziewczyny na forum pisały że niebezpieczne są te elementy oderwane. A tu widac jakby było w całości. To może nie przyczepi się do dziecka. Oby . Ale Faktycznie sprawdziłabym to jeszcze.
sansavieria
Moja znajoma też miała taśmę i urodziła zdrowe dziecko.
reklama
Kurcze pierwsze słyszę o tym a w Gdańsku o którym specjaliście mówisz?widać nitkę jak Fix. 5 centymetrów długości. Myślałam że to pępowina, ale mówi że nie. Pępowinę mierzył i badal przepływy..
Podziel się: