reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Widzę że u Was TSH bliżej wartości zero. U mnie przy pierwszym badaniu jak i teraz przy kolejnym wynosi 2.4 czy jest powód to zmartwień ??

Widzę że u Was TSH bliżej wartości zero. U mnie przy pierwszym badaniu jak i teraz przy kolejnym wynosi 2.4 czy jest powód to zmartwień ??
ja mam hashimoto i sprawdzane tsh często, póki było poniżej 1 byłam na tej samej dawce euthyroxu co przed ciąża czyli 25, w poniedziałek juz tsh było powyżej 2 i endo zleciła podwojenie dawki

Dziewczyny zapraszam na wątek zamknięty, jak nie zaczniemy tam pisać o codziennych sprawach to bez sensu będzie.
A podeslesz linka?
Ja wczoraj miałam prenatalne. Wszytko ok. Pan doktor potwierdza że dziewczynka [emoji38] dobry lekarz [emoji12]

Wczoraj powiedzieliśmy młodej o ciąży [emoji28] głupio zrobiliśmy bo jej powiedzieliśmy że jak mama wróci od lekarza to będzie niespodzianka [emoji85] pokazuje jej zdjęcie USG a ona się popłakała że nie chce takiej niespodzianki tylko coś do jedzenia [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ale potem jej wytłumaczyliśmy o co dokładnie chodzi i zaczęła się cieszyć, przytulać brzuch i mówić siostrzyczce że ją kocha [emoji7] wzruszenie poziom milion!

Dzisiaj mnie czeka rozmowa w pracy :/

Ja też mam silne mdłości i bóle głowy i też mi się wydaje że po duphastonie. Pogadam z lekarzam bo serio podejrzewam że on mnie na tych lekach to by do 36tc najchętniej trzymał..

TSH ja na razie mam 1,6 więc bez leków ale w poprzednich ciążach miałam powyżej 2,5 i byłam od początku na euthyroxie.
Ale sprawdzam często bo może mi skoczyć.

reklama
A podeslesz linka?
Ja wczoraj miałam prenatalne. Wszytko ok. Pan doktor potwierdza że dziewczynka [emoji38] dobry lekarz [emoji12]

Wczoraj powiedzieliśmy młodej o ciąży [emoji28] głupio zrobiliśmy bo jej powiedzieliśmy że jak mama wróci od lekarza to będzie niespodzianka [emoji85] pokazuje jej zdjęcie USG a ona się popłakała że nie chce takiej niespodzianki tylko coś do jedzenia [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ale potem jej wytłumaczyliśmy o co dokładnie chodzi i zaczęła się cieszyć, przytulać brzuch i mówić siostrzyczce że ją kocha [emoji7] wzruszenie poziom milion!

Dzisiaj mnie czeka rozmowa w pracy :/

Ja też mam silne mdłości i bóle głowy i też mi się wydaje że po duphastonie. Pogadam z lekarzam bo serio podejrzewam że on mnie na tych lekach to by do 36tc najchętniej trzymał..
Powinnaś mieć wiadomość od adminki bo na liście byłaś wpisana. Wchodzisz przez ten link w wiadomości i dodajesz do obserwowanych aby mieć powiadomienia.

Do góry