reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Ponoć do końca 1 trymestru,później łożysko robi robotę 🙂 skończę to co mam zapisane by nie wyrzucać i finito.. Ale chyba stopniowo trzeba prawda? Czy skończą się i koniec?
W piątek mam wizytę i koniec I trymestru. Wypytam lekarza co i jak i dam znać. Myślałam że te wymioty i mdłości już się powoli będą wyciszać ale noc na to nie wskazuje 😒

Czy to faktycznie było widać na usg ? Zaczęłam zgłębiać wiedzę I ciężko jest się podobno tego dopatrzeć. W którym jesteś tc ? Może jak lekarz na prenatalnym tego nie widział to ten lekarz z dziś mógł się pomylić. Koleżanką urodziła dziecko że stopą konsko szpotawą..I jak czytam to mógł być właśnie powód.
widać nitkę jak Fix. 5 centymetrów długości. Myślałam że to pępowina, ale mówi że nie. Pępowinę mierzył i badal przepływy..

Załączniki

• 38432516-7f5f-4c59-8240-1085028b7c83.jpg
    38432516-7f5f-4c59-8240-1085028b7c83.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 109
Dziewczyny czy któraś z Was też bierze duphaston? Jeśli tak czy to możliwe, że mdłości nasilają się po zażyciu czy tylko mi się tak wydaję?
Ja brałam jakiś tydzień po pobycie w szpitalu, wcześniej miałam luteinę dopochwowo, po duphastonie strasznie bolała mnie głowa i 2 razy wymiotowałam co wcześniej się nie zdarzyło, ale być może to było spowodowane pobytem w szpitalu bo odrzucało mnie jak patrzyłam na tamto jedzenie ich 😂

widać nitkę jak Fix. 5 centymetrów długości. Myślałam że to pępowina, ale mówi że nie. Pępowinę mierzył i badal przepływy..
Faktycznie widać to. Ale gdzieś dziewczyny na forum pisały że niebezpieczne są te elementy oderwane. A tu widac jakby było w całości. To może nie przyczepi się do dziecka. Oby 😚. Ale Faktycznie sprawdziłabym to jeszcze.

Wiem ze to może nie jest dobre miejsce, dobry czas. Ale może któraś z Was wsparłaby małego wojownika naszych przyjaciół 🥺

Faktycznie widać to. Ale gdzieś dziewczyny na forum pisały że niebezpieczne są te elementy oderwane. A tu widac jakby było w całości. To może nie przyczepi się do dziecka. Oby 😚. Ale Faktycznie sprawdziłabym to jeszcze.
jestem załamana... Najgorzej że jakiś specjalista w tej dziedzinie jest w Gdańsku a ja mieszkam na podkarpaciu...

reklama
Do góry