Będzie dobrze!!A mnie coś dzisiaj pobolewa podbrzusze.. nie jest to silny ból ale nieprzyjemny i odczuwalny ... jakoś się martwię. Wizyta u ginekologa w sobotę ale boje się ze coś się stanie, jakieś czarne myśli mam ostatanio
A sb już pojutrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze!!A mnie coś dzisiaj pobolewa podbrzusze.. nie jest to silny ból ale nieprzyjemny i odczuwalny ... jakoś się martwię. Wizyta u ginekologa w sobotę ale boje się ze coś się stanie, jakieś czarne myśli mam ostatanio
Ja w ostatnich dniach zajęta pracą, to mi dni lecą tak, że jak mi dziś w południe dziecko powiedziało, że dziś czwartek to się szczerze zdziwiłam zaraz potem koleżanka mi też zwróciła uwagę, że raport nie z tą datą wysłałam że o tym, że ostatniego raportu zapomniałam wysłać nie wspomnę...Cześć dziewczyny
Ja też jestem po wizycie u ginekologa, wszystko w porządku, maluszek rośnie. Pan doktor potwierdził również, że to chłopiec. Więc teraz przez kilka dni będę spokojna, a potem znowu zacznę się stresować o maluszka
Jak u was z nastrojem? Bo ja zaliczyłam jakiś spadek humoru w ostatnich dniach.
Też mam dwóch synów i marzę o dziewczynce. Bo nie chce kolejnego siusiaka do obsikiwania deski w łazience albo wieczne bójki między chłopakami. Brutalne ale realneJa mam to samo, mam dwoch chlopcow w domu i tak mi sie marzy dziewczynka, no ale w 13 tyg niby na chlopca wyglada czekamy na polowkowe
Mnie dzisiaj też pobolewa.. Na pewno wszytsko jest u Ciebie dobrze, nie stresuj się na zapasA mnie coś dzisiaj pobolewa podbrzusze.. nie jest to silny ból ale nieprzyjemny i odczuwalny ... jakoś się martwię. Wizyta u ginekologa w sobotę ale boje się ze coś się stanie, jakieś czarne myśli mam ostatanio
u mnie trombofilia....swoja droga przy heparynie test np. NIFTY powinno sie wykonywac nie wczesniej niz po 15 godzinach od jej podania... moze miec wplyw na wynik testuA heparyne dlaczego macie? Jakie są wskazania?
A może przez internet zamów?W legginsach z Lidla to już ponad miesiąc popylam, bo u nas jakoś zawsze są. Kurcze, ja w końcu do innego Lidla nie dotarłam po te dżinsy :/