Haha ja właśnie coś zamówiłam mąż chciał szalik z sinsay to przy okazji kupiłam jedno body, bo są po 7zł Może jak zobaczę różowy ciuszek to mi się jednak zamarzy ta moja dziewczynka Jak coś to dziś mają darmową dostawę!A zamierzacie kupić coś dla dzieciątka na black friday? Przeglądam sobie stronę hm i bije się z myślami czy wziąć jakiś wielopak bodziakow czy dać sobie spokój
reklama
ja w poprzedniej ciąży miałam dżinsy z hm - na jakieś wyprzedaży za 4 dychy kupiłam - potem na allegro sprzedałam drożej moje pierwsze rurki w życiu... ale wygodne były. ostatnio jak patrzyłam na ich stronce to jednak drogie były - może teraz na black friday coś looknę?Ogólnie zamówiłam już kilka rzeczy z HM i jak narazie jestem zadowolona. Jednak co do wygląu najbardziej mnie przekonują, mają dosyć klasyczne zobaczymy jak je się bedzie nosić. Kupiłam już np. spodnie dresowe, co prawda na brzucu ejszcze są za duże, ale jak na to założę obcisłą bluzkę to wszystko się trzyma
Nikolka55
Fanka BB :)
W h&mie jest wlasnie -20% wiec jeansy rurki wychodzą koło 100-105 zł.ja w poprzedniej ciąży miałam dżinsy z hm - na jakieś wyprzedaży za 4 dychy kupiłam - potem na allegro sprzedałam drożej moje pierwsze rurki w życiu... ale wygodne były. ostatnio jak patrzyłam na ich stronce to jednak drogie były - może teraz na black friday coś looknę?
ja to zawsze z czymś łączę - nie lubię jeździć po jedną rzeczTeż czasem sobie myślę, że czegoś nie zamówię, bo trzeba zapłacić za wysyłkę, ale tak naprawdę wysyłka kosztuję 10zł a jeżdżenie samochodem po sklepach też kosztuje np. paliwo, zużycie samochodu i przede wszystkim czas Ale rób jak uważasz ja też lubię po prostu czasem iść do sklepu i coś zobaczyć przed zakupem.
tak jak wczoraj - wiedziałam, że duży lidl jest minutę samochodem od kolegi męża, więc chciałam podjechać w tym czasie jak oni będą sobie gadać, żeby ani drogi ani czasu nie marnować. nie przewidziałam tylko, że będę walczyć z mdłościami po tej przejażdżce mój mąż ma zupełnie inny typ samochodu i jak moim długo nie jeździł to tak szarpał, że niemal na ekspresówce mu się kazałam zatrzymywać... a jeszcze u nas, żeby do ekspresówki dojechać to na przestrzeni 2-3 km drogi mamy 6-7 progów zwalniających - nie wiem co za inteligent to wymyślił
A juz wiesz co tym razem bedziesz miala?Też mam dwóch synów i marzę o dziewczynce. Bo nie chce kolejnego siusiaka do obsikiwania deski w łazience albo wieczne bójki między chłopakami. Brutalne ale realne
A zamierzacie kupić coś dla dzieciątka na black friday? Przeglądam sobie stronę hm i bije się z myślami czy wziąć jakiś wielopak bodziakow czy dać sobie spokój
ja jeszcze nie kupuję. czekam przynajmniej do wtorku do usg
a potem w lidlu chyba zamierzam kupić - od nastepnej sb mają być body po 6 zł / szt
ciociaAsia
Ja jeszcze się wstrzymuje, tak bym chciała zacząć koło 20t.c, póki co jestem w 14 dopieroA zamierzacie kupić coś dla dzieciątka na black friday? Przeglądam sobie stronę hm i bije się z myślami czy wziąć jakiś wielopak bodziakow czy dać sobie spokój
Tak patrzę ne ten swój brzuch .. i 2 dni temu wydawał mi się większy Wtedy mnie też kłuł jajnik wieczorem, mam nadzieję, że wszystko okej.
mi sie na zmianę wydaje to mniejszy to większyJa jeszcze się wstrzymuje, tak bym chciała zacząć koło 20t.c, póki co jestem w 14 dopiero
Tak patrzę ne ten swój brzuch .. i 2 dni temu wydawał mi się większy Wtedy mnie też kłuł jajnik wieczorem, mam nadzieję, że wszystko okej.
Nikolka55
Dziewczyny, a któraś z was oceniała na zdj usg na podstawie wyrostka płciowego jaka to płeć? Lekarz ostatnio nam powiedział, ze on wyraźnie widzi płeć, a my uznaliśmy, żeby poczekać do następnej wizyty, żeby zrobić jeszcze sobie miesiąc niespodzianki W środę do lekarza, a ja już chce widzieć I tak się przyglądam zdj usg i inf, które znalazłam u mamyginekolog o rozróżnianiu płci.
Załączniki
reklama
mam analogicznie...ostatnio stwierdzilam ze sie zmniejszami sie na zmianę wydaje to mniejszy to większy