becia.25
Fanka BB :)
Ja tez wynajmuje mieszkanie i tez myślałam o przeprowadzce bo niestety to mieszkanko jest dla mnie dosyć nieproporcjonalne i przeszkadza mi w nim ogromny korytarz a malutka kuchnia.Ja nam jednocześnie wrażenie, że za szybko, z drugiej obawy, czy potem zdążę ze wszystkim pomieszanie z poplątaniem...
I tak muszę poczekać chociażby do usg, które mam 1 grudnia, bo jeszcze nie mam pojęcia czy chłopak czy dziewczynka...
A w ogóle to ostatnio stwierdziłam, że chcę się przeprowadzić my teraz wynajmujemy, więc generalnie "tylko" kwestia znalezienia nowej miejscówki. Dotąd byliśmy uwiązani do miejsca ze względu na pracę, ale obecnie mąż nie pracuje, ja zdalnie i już do stacjonarnej nie wrócę, potem rok macierzyńskiego to jakieś 1,5 roku. Niby proste, ale trzeba pomyśleć o szkole dla dziecka i jakimś porządnym szpitalu do porodu i tu zaczynają się schody...
narzeczony mi jednak wybił pomysł z głowy bo to mieszkanie mamy od znajomych i nie płacimy tak dużo za prawie 60m2.
Ja mam problem bo ciagle jestem zapisana do poz w swojej rodzinnej miejscowości, obecnie mam do niej godzinę drogi samochodem i szukam czegoś w Łodzi aby się zapisać ale wszędzie widzę tylko negatywne opinie na temat każdej placówki.. jeszcze ten koronawirus.. spędza mi to ostatnio sen z powiek naprawdę