Ja też ciągle jem, bo tylko jedzenie pomaga mi na mdłości (które mam non stop !!! ). Ze mnie się mąż śmieje, że ja to jem za trzech i że zbyt na poważnie wzięłam na siebie wyżywienie fasolki i młodego, który jest na piersi, bo jem już więcej od niego Ja startowałam z 59kg, a dziś już mi waga pokazuje ok. 60,5kg....czuje, że mocno nabiorę masy w tej ciąży, no chyba, że mdłości szybko miną to może trochę ograniczę obżarstwo. Dziś mam 9t+0d z USG lub 9t + 5d z OM, więc ewidentnie tej masy nabieram za szybko W pierwszej ciąży przytyłam 12kg, zobaczymy co będzie tym razem, ale czuję, że będzie więcej.dasz radę. Trzymamy kciuki i daj koniecznie znać
Ja zrezygnowałam teraz bo miałam treningi online z trenerka personalna ale wychodziło to 400 na miesiąc wiec zrezygnowałam bo szkoda mi kasy plus teraz będę robić raczej bardziej statyczne ćwiczenia to ogarnę to sama. Nie ćwiczę już kilka dni i mam zamiar znów zacząć jak tylko dowiem się co mogę a czego nie po wizycie. Generalnie liczę, ze może przez ćwiczenia i dobra dieta nie przytyje aż tak dużo. Nie chce się rozwalić jedząc co popadnie bo jem za dwóch a z drugiej strony nie będę na sile jeść warzyw jak będę miała ochotę np tylko na kebsa i tylko po nim nie będzie mi niedobrze
reklama
Aliseek
Zaangażowana w BB
nieee. Mam dopiero w środę 7.10 o 19:00.Jesteś już po pierwszej wizycie? [emoji4]
400zł ale to na miesiąc? Ile tych treningów było i ile h? Właśnie ostatnio się zastanawiałam jaki ma cennik trener personalny Mnie na rower bierze ale lepiej nie ryzykować
Treningi były tylko pół godziny bo rozgrzewkę robiłam sama przed treningiem i rozciąganie po treningu a z trenerem już taki typowy trening. Fajnie bo z gumami, ze sprzętem jaki tam się posiada. Trening pół godzinny kosztował 50 zł wiec 2x w tygodniu x 4 tygodnie - 8 treningów 400 zł. Ja tez kocham rower ale narazie odpuściłam bo nie mam kasku i się nagle zaczęłam bać jakbym się wywaliła.
Z_zaskoczenia
Fanka BB :)
Też wizytuje 12stegoTo pocieszające.
Jestem po jednym poronieniu i ciężko się absolutnie wyluzować i pić Piccollo z palemką na tak wczesnym etapie
Ja jestem ok. 7-8 tygodnia. Wizyta dopiero 12 października.
Nesbitt33
To ja mam w czwartek 8.10 [emoji16] jestem ciekawa co będzie już widaćnieee. Mam dopiero w środę 7.10 o 19:00.
Treningi były tylko pół godziny bo rozgrzewkę robiłam sama przed treningiem i rozciąganie po treningu a z trenerem już taki typowy trening. Fajnie bo z gumami, ze sprzętem jaki tam się posiada. Trening pół godzinny kosztował 50 zł wiec 2x w tygodniu x 4 tygodnie - 8 treningów 400 zł. Ja tez kocham rower ale narazie odpuściłam bo nie mam kasku i się nagle zaczęłam bać jakbym się wywaliła.
mangusta87
a planujecie do końca nosić hybrydy?Dziewczyny, mogę zmyć hybrydę acetonem?
Nesbitt33
Ja właśnie ściągam te zrobione na początku września jak jeszcze w sumie w ciazy nie byłam [emoji12], myślę że powrócę do robienia w drugim trymestrze tak dla bezpieczeństwa trochę odczekama planujecie do końca nosić hybrydy?
Jeanetttte
nieee. Mam dopiero w środę 7.10 o 19:00.
Jeżeli online tyle kosztuje to jakby miał przyjechać na siłkę to już chyba trochę więcej Ja to się bardziej boję, że upadnę na tyłek. Mieszkam na 3 piętrze u zawsze jak wchodzę/schodzę mam schizę, że upadnę
Szałwia88
Wgl nie róbcie można dostać czerniaka robi się plamka na paznokciu taka niepozorna. U nas w przychodni było parę przypadkówa planujecie do końca nosić hybrydy?
reklama
mangusta87
lampa z Atestami daje taką samą dawkę promieniowania jak wyjscie na słońceWgl nie róbcie można dostać czerniaka robi się plamka na paznokciu taka niepozorna. U nas w przychodni było parę przypadków