reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny! My tez byliśmy dzisiaj ja wizycie. Mamy 6+4, wg usg wychodzi 6+5. Serce dobrze widoczne :) moje wyniki badań tez w porządku. TSH 0,9, a przed ciążą było 1,9. Niestety plamienie jest cały czas, w postaci lekko zabarwionej wydzieliny, prawdopodobnie przez leki na krew i pękające naczynka. Z tego powodu lekarz zakazuje współżycia ☹️ Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Już teraz kazał mi się umawiać na prenatalne za 5-6 tygodni do jakiejś innej kliniki. Muszę się zorientować w temacie, on twierdzi, że są na nie bardzo długie kolejki.
Pozdrowienia 🍀

Załączniki

• F8AAA2A0-2CD8-4493-94AE-B1F23E17A82E.jpeg
    F8AAA2A0-2CD8-4493-94AE-B1F23E17A82E.jpeg
    848,4 KB · Wyświetleń: 85
Hej cieszę się waszym szczęściem :* co do płuci to babcie, mąż i koleżanki wróżą dziewczynkę a ja chyba jednak jestem za drugim chłopcem :) wiadomo że ważne żeby był zdrowy/zdrowa
Byłam u gin w przychodni W piątek idę na badania z krwi w poniedziałek usg, wtorek kolejna wizyta, do pracy już nie wracam co jest mi na rękę :) prawdopodobnie bez dupka albo lutki się nie obejdzie tak samo jak w pierwszej ciąży pozatym od ponad roku borykam się z anemią której przyczyn jeszcze nie ustalono, całkiem możliwe że taki mój "urok" choć ostatnia morfologia była idealna pierwszy raz od dawna i pewnie dlatego się udało z ciążą:)

Ja wróciłam od lekarza według kalendarzyka 6 tydzień ale nie widać zarodka narazie tylko pęcherzyk ciazowy Lekarz mówi ze ok ale ja jakoś mam stresa kolejna wizyta za tydzień

Moja wizyta w sobotę wyglądała tak samo. Kolejną mam w poniedziałek ale już u innego lekarza 🙂bądźmy dobrej myśli!

Teraz chyba muszą mieć ukończona dodatkową specjalizacje fachowo certyfikat. Moja gin też nie wykonuje i znalazłam właśnie w klinice a nie w przychodni.
Dokładnie, mój to samo mówił, że nie mają jeszcze tego certyfikatu. Może jutro zacznę dzwonić i orientować się w cenach i terminach.

reklama
Do góry