Ania95
Fanka BB :)
U mnie 320usg i 300test paapDokładnie, mój to samo mówił, że nie mają jeszcze tego certyfikatu. Może jutro zacznę dzwonić i orientować się w cenach i terminach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 320usg i 300test paapDokładnie, mój to samo mówił, że nie mają jeszcze tego certyfikatu. Może jutro zacznę dzwonić i orientować się w cenach i terminach.
Rejestruj się na NFZ i do 2 lakerzy chociaż część Ci się pokryjeDziewczyny, dostałam cala listę badań od lekarza wczoraj, dzisiaj sprawdzam, a tam koszt wszystkich 1350.... masakra jakaś... a już chcieliśmy brać samochód na raty
Co to za badania?Dziewczyny, dostałam cala listę badań od lekarza wczoraj, dzisiaj sprawdzam, a tam koszt wszystkich 1350.... masakra jakaś... a już chcieliśmy brać samochód na raty
Kurczę chyba dużo dość specjalistycznych badań ?Dziewczyny, dostałam cala listę badań od lekarza wczoraj, dzisiaj sprawdzam, a tam koszt wszystkich 1350.... masakra jakaś... a już chcieliśmy brać samochód na raty
Przeciwciała anty-kardiolipinowe IgM i IgGKurczę chyba dużo dość specjalistycznych badań ?
O masakra... Nie miałam ani jednego z tych badań w pierwszej ciąży poza TSHPrzeciwciała anty-kardiolipinowe IgM i IgG
Przeciwciała ANA
Antykoagulant tocznia
P.ciala p. Beta 2 glikoproteinie 1IgM i IgG
ATTP
PT
Fibrynogen
Homocysteina
Czynnik V Leiden
Stężenie białka S i C
Panel celiakia IgA Cambridge FOOD Test 40
Progesteron
Tsh
dodam jeszcze, ze muszę zrobić usg tarczycy i nerek
A to wszystko z wywiadu zdrowotnego i obciążenia chorobami w rodzinie
USG i test z krwi . Koszt tu około 400zl . Rok temu miałam za darmo z jakiegoś projektu lekarz mi poleciłRobicie test pappa czy tylko usg?
Skąd jesteś ?U mnie 320usg i 300test paap
Badania będę robić w WarszawieUSGbi test z krwi . Koszt tu około 400zl . Rok temu miałam za darmo z jakiegoś projektu lekarz mi polecił
Skąd jesteś ?