reklama
Ewna4
Fanka BB :)
Zazdroszczę ja mam dopiero o 19Kochane udało mi się przełożyć wizytę o 3h do przodku zamiast czekać do 17.30 idę na 14.30, juz się cała trzęsę
Witajcie z rana gratuluje pozytywnych wieści i czekam na dzisiejsze, podczytuje, ale mam niewiele czasu, bo pod opieką dwa małe diabełki (3,5 roku i 1, 5 roku).
Wczoraj miałam wizytę z usg i OM 6+2, ale trochę się zaniepokoiłam i mam iść za tydzień sprawdzić czy serduszko się rozkręci, bo na te chwile FHR 117m i lekarz powiedział, że trochę mało, ale wertując Internety teoretycznie w normie, ale nutka niepewności krąży po głowie i wierci dziurę Wizytę mam 7.10
Wczoraj miałam wizytę z usg i OM 6+2, ale trochę się zaniepokoiłam i mam iść za tydzień sprawdzić czy serduszko się rozkręci, bo na te chwile FHR 117m i lekarz powiedział, że trochę mało, ale wertując Internety teoretycznie w normie, ale nutka niepewności krąży po głowie i wierci dziurę Wizytę mam 7.10
mangusta87
dziewczyny od kiedy lekarz roboti usg przez brzuch
Szałwia88
I co faktycznie nie jadłaś 12h? Mi tak lekarz kazalMi wyszło 76 a norma jest 70-92
Ania95
Teraz mnie zaniepokoilas, ja byłam w 7+4 i fhr było 116m , lekarz pogratulowal że jest wszystko dobrze i duży zarodek. Wizyte mam dopiero 16 październikaWitajcie z rana gratuluje pozytywnych wieści i czekam na dzisiejsze, podczytuje, ale mam niewiele czasu, bo pod opieką dwa małe diabełki (3,5 roku i 1, 5 roku).
Szałwia88
Inhalacje, gardło plucz woda z solą jak dasz radę chyba że mdli to raczej ciężko.do psikania srebro argentin T , Garbatka z miodem, czosneczek.Dziewczyny pomóżcie, jestem w 4t5d. Od wczoraj jestem trochę zasmarkana i cholernie boli mnie gardło. Macie jakieś sprawdzone sposoby by szybko dojść do siebie?
Z_zaskoczenia
Norma jest od 100fhrTeraz mnie zaniepokoilas, ja byłam w 7+4 i fhr było 116m , lekarz pogratulowal że jest wszystko dobrze i duży zarodek. Wizyte mam dopiero 16 października
reklama
Aliseek
Zaangażowana w BB
to tak jak ja 7.10 pierwsza wizyta tylko ja na 19:00 to będzie ciężkie czekanie. Ale Wam zazdroszczę USG. Tak bym już chciała coś wiedzieć ale wasze relacje z wizyt to miód na moje serce narazie będę się cieszyć waszym szczęściem.Witajcie z rana gratuluje pozytywnych wieści i czekam na dzisiejsze, podczytuje, ale mam niewiele czasu, bo pod opieką dwa małe diabełki (3,5 roku i 1, 5 roku).