reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Ja mam straszne koszmary kiepsko sypiam, najgorzej było wczoraj, bo śniło mi się że dostałam krwotoku..... Aż wstałam i musiałam sprawdzić czy wszystko w porządku..

reklama
A jak podejrzewacie będzie chłopczyk czy dziewczynka? Wiem że najważniejsze aby zdrowe było, ale tak z ciekawości pytam czy macie może jakieś przeczucia? A może po objawach coś obstawiacie? 😊

Ale wam dziewczyny zazdroszczę już tych usg i bicia serduszka ❤️❤️Ja mam dopiero pierwsza wizytę 6.10 i boje się ,ze do tego czasu oszaleje 🤪Jestem po dwóch poronieniami dlatego tak się obawiam czy będzie wszystko dobrze 🤗

A jak podejrzewacie będzie chłopczyk czy dziewczynka? Wiem że najważniejsze aby zdrowe było, ale tak z ciekawości pytam czy macie może jakieś przeczucia? A może po objawach coś obstawiacie? 😊
Oczywiście najważniejsze żeby zdrowe, ale ja mam przeczucie że chłopak;) nie wiem czemu od początku myślę że to On ;) mój mąż wolałby dziewczynkę ;)

Ja też wiem że będzie chłopak bo genów mojego M nie da się oszukać :)
Choć moja mama jak na mnie patrzyła to stwierdziła że będzie dziewczynka bo zabiera mi blask na twarzy :) Ale wiem że chłopak :)

Oczywiście najważniejsze żeby zdrowe, ale ja mam przeczucie że chłopak;) nie wiem czemu od początku myślę że to On ;) mój mąż wolałby dziewczynkę ;)
W pierwszej ciąży też od początku o prostu wiedziałam że będzie synuś a mąż chciał córkę ;p teraz jakoś nie jestem w 100% przekonana kto tam mieszka ale czuję się zupełnie inaczej niż z synem

No to Wasze odpowiedzi na szczęście podnoszą na duchu ❤😀
A jaki wyszedł Wam cukier na badaniach? Ja mam glukozę 87 na czczo i może to nie jest aż tak źle, żeby totalnie rezygnować ze słodyczy... Staram się zachować umiar, ale niestety najbardziej ciągnie mnie do tego "niefajnego" jedzenia 😬
Mi wyszło 76 a norma jest 70-92

reklama
Do góry