reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Pamiętajcie ze juz w ciazy budujecie smaki Waszego dziecka 😚
Będzie preferowało to, co w ciazy pochlanialyscie w największych ilościach. Taka świadomość wiele zmienia . Zachciankj pojawiają się często wtedy gdy w organizmie matki pojawiają się niedobory. Także zbilansowana dieta jesy bardzo ważna:*

Tego nie wiedziałam ☺️ To już wiem skąd się biorą te niejadki więc teraz trzeba się zmusić do jedzenia 😀

Ja na Fast food, ale nie jem tego. Raz w tygodniu sobie na kebsa pozwolę albo maka raz na jakiś czas, jak dalej tak będzie. Chociaż ostatnio zrobiłam domowa pyszna tortille i było przepyszne .
Ja różnie reaguje czasem mam potrzebę na coś takiego typu chipsy tzn to było 2 tyg temu już mi nie smakuja. Ogólnie mięso mi nie wchodzi wczoraj mąż na kolację robił sobie stek i jak poczułam zapach tłuszczu na patelni taki odrzut że musiałam nos zająć i iść się kąpać.

Też bliźniaki 😊? Dziś byłam na wizycie termin porodu mam potwierdzony na 10 maj 2021r. A poniżej zdjęcia z dziś 😊

Piękne masz dzieci ❣️❣️

W ciąży z synem nie jadłam praktycznie nic... do 6 miesiąca miałam mega mdłości później ledwo ogórki jabłka i śledzie. Syn za to nie jest wybredny co do jedzenia ;)

Dieta w każdym momencie naszego życia jest ważna, ale umówmy się nie znam osób które całe dnie by jadły fastfoody ;p

Ja w pierwszej ciąży jadłam naprawdę dobrze i zdrowo, bo miałam dużo czasu, a moja 13 letnia córka w tym roku codziennie by chciała do maka 😂

reklama
Pamiętajcie ze juz w ciazy budujecie smaki Waszego dziecka 😚
Będzie preferowało to, co w ciazy pochlanialyscie w największych ilościach. Taka świadomość wiele zmienia . Zachciankj pojawiają się często wtedy gdy w organizmie matki pojawiają się niedobory. Także zbilansowana dieta jesy bardzo ważna:*
Normalnie nie jem słodyczy, bo nie lubię a teraz mnie ssie na słodkie :) cukru mi brakuje?

Do góry