reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Ale masz już potwierdzona ciążę bliźniaczą? Ja też po pierwszej wizycie miałam stres i niedowierzanie. Teraz już przyzwyczaiłam się do tej myśli. Mam 32 lata i też to moja pierwsza ciąża 😊
ale super. Ja tez mogę mieć bliźniaki. Dlatego tez jestem tak ciekawa pierwszej wizyty a to jeszcze prawie 2 tygodnie. 😔

reklama
Pamiętajcie ze juz w ciazy budujecie smaki Waszego dziecka [emoji9]
Będzie preferowało to, co w ciazy pochlanialyscie w największych ilościach. Taka świadomość wiele zmienia . Zachciankj pojawiają się często wtedy gdy w organizmie matki pojawiają się niedobory. Także zbilansowana dieta jesy bardzo ważna:*
Akurat u moich dzieci to się nie sprawdza. Pochłaniają wszystko jak leci :D

Ale masz już potwierdzona ciążę bliźniaczą? Ja też po pierwszej wizycie miałam stres i niedowierzanie. Teraz już przyzwyczaiłam się do tej myśli. Mam 32 lata i też to moja pierwsza ciąża 😊
Jeszcze jestem przed wizytą. Takze nie wiem czy zobaczę jedno bobo czy dwójkę 🙈. Wielka niewiadoma. I tu mam na myśli wszystko.
Wszystko mnie stesuje

Zazdroszczę Wam, że macie ochotę na cokolwiek, mnie to chyba od wszystkiego teraz odrzuca [emoji24]
Mi najlepiej wchodzi kanapka z serem żółtym, pomidorem i majonezem i płatki z mlekiem te zwykle [emoji16] więc praktycznie gdyby nie to że gotuję dla córki i też zjem to pewnie bym jadła tylko to bo na nic innego nie mam ochoty

Mi najlepiej wchodzi kanapka z serem żółtym, pomidorem i majonezem i płatki z mlekiem te zwykle [emoji16] więc praktycznie gdyby nie to że gotuję dla córki i też zjem to pewnie bym jadła tylko to bo na nic innego nie mam ochoty
A ja o dziwo mam ochotę na zdrowe rzeczy ;D na sałatki, zupy itd. a jak pomyślę o mięsie to raczej odrzuca.
U mnie druga wizyta 29.09. to będzie 7+7 ;)

reklama
Do góry