Może energiiNormalnie nie jem słodyczy, bo nie lubię a teraz mnie ssie na słodkie cukru mi brakuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może energiiNormalnie nie jem słodyczy, bo nie lubię a teraz mnie ssie na słodkie cukru mi brakuje?
Póki co kupiłam tylko szczęśliwe skarpetki z małym rudym liskiem lubię na nie patrzeć, dają mi dużo nadzieiKupujecie już coś dla maleństw?
Ja mam 5 wizytę. I ogólnie mam genetyczne obciążenie bliźniakami. Boję sie tego. To 1 ciąża i ogromny strachTeż bliźniaki ? Dziś byłam na wizycie termin porodu mam potwierdzony na 10 maj 2021r. A poniżej zdjęcia z dziś
U mnie wizyta jutro i tez szansa na bliźniaki ...Ja mam 5 wizytę. I ogólnie mam genetyczne obciążenie bliźniakami. Boję sie tego. To 1 ciąża i ogromny strach
Ale masz już potwierdzona ciążę bliźniaczą? Ja też po pierwszej wizycie miałam stres i niedowierzanie. Teraz już przyzwyczaiłam się do tej myśli. Mam 32 lata i też to moja pierwsza ciążaJa mam 5 wizytę. I ogólnie mam genetyczne obciążenie bliźniakami. Boję sie tego. To 1 ciąża i ogromny strach