reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Witaj w gronie u mnie również 6 tyg. Możesz pokazać swoje usg.
Też bliźniaki 😊? Dziś byłam na wizycie termin porodu mam potwierdzony na 10 maj 2021r. A poniżej zdjęcia z dziś 😊

Załączniki

• IMG_20200924_114351.jpg
    IMG_20200924_114351.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 112
  • IMG_20200924_114402.jpg
    IMG_20200924_114402.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 111
  • IMG_20200924_114427.jpg
    IMG_20200924_114427.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 99
Też będę robiła kapuśniak dzisiaj ☺ Mąż jutro przyjeżdża z pracy to będzie jadł 😊 A ja to nie wiem czy dam radę, a tak bardzo lubię ☹
A ja dziś spaghetti bolognese na obiad zrobiłam. Oboje z mężem uwielbiamy, a robi się naprawdę stosunkowo szybko :) ... a dla bejbiska jakieś klopsiki i warzywa gotowane. Nie mogę się doczekać czasów kiedy będę mogła robić tylko jeden obiad ;) Niestety ja z mężem uwielbiamy dania mocno przyprawione i przede wszystkim słone, więc synka tym nie uraczę.

Kochane jak się odżywiacie? Ja mam ciągle ochotę na słodkie i fast foody :( inne jedzenie ciężko mi wchodzi :(
Pamiętajcie ze juz w ciazy budujecie smaki Waszego dziecka 😚
Będzie preferowało to, co w ciazy pochlanialyscie w największych ilościach. Taka świadomość wiele zmienia . Zachciankj pojawiają się często wtedy gdy w organizmie matki pojawiają się niedobory. Także zbilansowana dieta jesy bardzo ważna:*

Z doświadczenia wiem, ze łóżeczko to się średnio przydaje przy noworodku 🤣 Ale bardzo polecam jako pojemnik na czyste pranie - trzy pełne suszarki wchodzą 😈🤣
Czemu nie? Moje obie córki spały tylko w łóżeczku, były tego nauczone i zaraz po karmieniu odkładane.. Nie używałam w domu nigdy wózka, był tylko na spacery. 😊
No ja też się nie zgodzę że łóżeczko nie jest potrzebne. Mój syn spał tylko w nim. Nie brałam go do siebie do łóżka. 3 lata to był jego azyl :) był czas że nie szło go odłożyć bo chciał spać na mnie ale to w dzień. A w nocy tylko łóżeczko.

reklama
Pamiętajcie ze juz w ciazy budujecie smaki Waszego dziecka 😚
Będzie preferowało to, co w ciazy pochlanialyscie w największych ilościach. Taka świadomość wiele zmienia . Zachciankj pojawiają się często wtedy gdy w organizmie matki pojawiają się niedobory. Także zbilansowana dieta jesy bardzo ważna:*

W ciąży z synem nie jadłam praktycznie nic... do 6 miesiąca miałam mega mdłości później ledwo ogórki jabłka i śledzie. Syn za to nie jest wybredny co do jedzenia ;)

Dieta w każdym momencie naszego życia jest ważna, ale umówmy się nie znam osób które całe dnie by jadły fastfoody ;p

Do góry