Ja na szczęście mogę kwaśne, Nie odrzuca mnie. Tylko podjadlam kapusty zanim ja do gara wrzuciłam i już byłam na tronieTeż będę robiła kapuśniak dzisiaj ☺ Mąż jutro przyjeżdża z pracy to będzie jadł A ja to nie wiem czy dam radę, a tak bardzo lubię ☹
reklama
Jeanetttte
Fanka BB :)
Wow kichłam i mi woda poleciałam z białym śluzem Szok, a miałam tam cały czas sucho.
Też bliźniaki ? Dziś byłam na wizycie termin porodu mam potwierdzony na 10 maj 2021r. A poniżej zdjęcia z dziśWitaj w gronie u mnie również 6 tyg. Możesz pokazać swoje usg.
Załączniki
A ja dziś spaghetti bolognese na obiad zrobiłam. Oboje z mężem uwielbiamy, a robi się naprawdę stosunkowo szybko ... a dla bejbiska jakieś klopsiki i warzywa gotowane. Nie mogę się doczekać czasów kiedy będę mogła robić tylko jeden obiad Niestety ja z mężem uwielbiamy dania mocno przyprawione i przede wszystkim słone, więc synka tym nie uraczę.Też będę robiła kapuśniak dzisiaj ☺ Mąż jutro przyjeżdża z pracy to będzie jadł A ja to nie wiem czy dam radę, a tak bardzo lubię ☹
Pamiętajcie ze juz w ciazy budujecie smaki Waszego dzieckaKochane jak się odżywiacie? Ja mam ciągle ochotę na słodkie i fast foody inne jedzenie ciężko mi wchodzi
Będzie preferowało to, co w ciazy pochlanialyscie w największych ilościach. Taka świadomość wiele zmienia . Zachciankj pojawiają się często wtedy gdy w organizmie matki pojawiają się niedobory. Także zbilansowana dieta jesy bardzo ważna:*
Super, masz termin na ten sam dzień co jaHej dziewczyny, ja w końcu po wizycie.
Dzidzia jest, serduszko również
Termin na 10.05
Z doświadczenia wiem, ze łóżeczko to się średnio przydaje przy noworodku Ale bardzo polecam jako pojemnik na czyste pranie - trzy pełne suszarki wchodzą
No ja też się nie zgodzę że łóżeczko nie jest potrzebne. Mój syn spał tylko w nim. Nie brałam go do siebie do łóżka. 3 lata to był jego azyl był czas że nie szło go odłożyć bo chciał spać na mnie ale to w dzień. A w nocy tylko łóżeczko.Czemu nie? Moje obie córki spały tylko w łóżeczku, były tego nauczone i zaraz po karmieniu odkładane.. Nie używałam w domu nigdy wózka, był tylko na spacery.
To cudowne! to jesteśmy w 3 , tez mam 10 majSuper, masz termin na ten sam dzień co ja
Nesbitt33
Nie, myślę że jest za wcześnie. Ja czekam do połówkowych prenatalnych, gdy poznam płeć i może wtedy już się za czymś porozglądam.. Ale myślę że zakupy zacznę bliżej 25,26 tc [emoji12]Kupujecie już coś dla maleństw?
reklama
beaciaaa
Pamiętajcie ze juz w ciazy budujecie smaki Waszego dziecka
Będzie preferowało to, co w ciazy pochlanialyscie w największych ilościach. Taka świadomość wiele zmienia . Zachciankj pojawiają się często wtedy gdy w organizmie matki pojawiają się niedobory. Także zbilansowana dieta jesy bardzo ważna:*
W ciąży z synem nie jadłam praktycznie nic... do 6 miesiąca miałam mega mdłości później ledwo ogórki jabłka i śledzie. Syn za to nie jest wybredny co do jedzenia
Dieta w każdym momencie naszego życia jest ważna, ale umówmy się nie znam osób które całe dnie by jadły fastfoody ;p